Η υποψηφιότητα του Θανάση Λιακόπουλου με τον περιφερειάρχη  Α. Τζιτζικώστα –  Η αυτοδιοίκηση, τα έργα επί των ημερών του, η απόφαση για τη νέα πρόκληση

Μυστικά με την Έυη Πολιτική

Ο Θανάσης Λιακόπουλος δεν χρειάζεται κατά την εκτίμηση μου ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει δώσει τις «εξετάσεις» του επανειλλημένως  στην κοινωνία του Δήμου Κατερίνης και  στους πολίτες της Πιερίας. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, πρόεδρος  Δημοτικού Συμβουλίου και τώρα είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ολοι μαζί μπορούμε καλύτερα».  Έχοντας θητεύσει λοιπόν στο μεγάλο «σχολείο», τον πρώτο βαθμό της Αυτοδιοίκησης,  έχοντας παράξει έργο ως κομμάτι διοίκησης (κανονισμός πεζοδρoμίων με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, έργα πρασίνου, κυκλικοί κόμβοι, πλατείες, εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου με την εφαρμογή του e-meeting), έργα που μέχρι σήμερα υπάρχουν,  πάμπολλες προτάσεις ως αντιπολίτευση, τώρα έβαλε πλώρη για την Αντιπεριφέρεια, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

 Εργατικός, μαχητικός, ικανός αλλά κυρίως αποτελεσματικός, ο Θανάσης Λιακόπουλος κλείνει  ένα γόνιμο, ουσιαστικό και με έργο κύκλο, για να ανοίξει εναν άλλο.

Ο Θανάσης Λιακόπουλος όλα αυτα τα χρόνια δεν έχει χάσει την επαφή με τους πολίτες, τους οποίους αφουγκράζεται καθημερινά, συζητά τα προβλήματα τους και κυρίως στα χωριά με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, αφού και ο ίδιος εκτός από την επιστήμη του ως δικηγόρος δεν  έπαψε ποτέ να ασχολείται με τον αγροτικό τομέα και την  κτηνοτροφία.

Υ.Γ.

Θα επανέλθω σύντομα γιατί θεωρώ σημαντικό να θυμηθούμε όλοι, μερικές από τις πολύ σημαντικές παρεμβάσεις του Θανάση, που δίνουν το στίγμα του χαρακτήρα του και των ικανοτήτων του.

Ε.Μ.