Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Ντούμος στην 7η Γιορτή Νεολαίας του Ι.Ν. Αγίας Άννας

Κοινωνία Πολιτική

Τη χαρά του για τη συμμετοχή τόσων πολλών νέων στη Γιορτή Νεολαίας που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Άννας, εξέφρασε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, μιλώντας τόσο με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Γεώργιο όσο και με τον Προϊστάμενο του Ι.Ναού, Αρχιμ. π. Διονύσιο Γκόλια. Τον κ. Ντούμο, που ήταν και χορηγός της εκδήλωσης, συνόδευαν υποψήφιοι Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Δήμος Πρότυπο».

«Χαίρομαι που η τοπική μας Εκκλησία δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη νεολαία μας, το μέλλον του τόπου μας και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό που τόσοι πολλοί ενορίτες-εθελοντές είναι αφιερωμένοι στο μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που συντελείται με την καθοδήγηση του σεμνού ποιμένα τους πατέρα Διονυσίου», δήλωσε ο κ. Ντούμος μετά το πέρας της γιορτής και πρόσθεσε λέγοντας: «Για τη νεολαία του δήμου μας συνεργαζόμαστε με όλους τους αρμόδιους φορείς, φυσικά και με την Εκκλησία.

Σε όλη μου τη ζωή, με διάφορους τρόπους, ασχολήθηκα έμπρακτα με τη νεολαία στηρίζοντας την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό. Γι’ αυτό και στο πρόγραμμα του Συνδυασμού μας, εξέχουσα θέση έχει η νεολαία, η γενιά που αύριο θα κληθεί να αναλάβει και τις τύχες του δήμου μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης.