Ν. Μακρίδης στο δημοτικό συμβούλιο: “Ξηλώσατε τα ξύλινα παρτέρια γιατί λέτε υπάρχει πρόβλημα υγρασίας. Θα ξηλώσετε και το δημαρχείο;”(video)

Πολιτική

Με δυο ερωτήσεις προ ημερήσιας διάταξης, του δημοτικού συμβούλου Νίκου Μακρίδη, ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης. Και ενώ όλοι περίμεναν ότι το ενδιαφέρον θέμα θα ήταν μόνο η σύναψη δανείου που ψηφίστηκε τελικά κατά πλειοψηφία, αντιδράσεις τοποθετήσεις και εκνευρισμούς, προκάλεσαν οι δύο ερωτήσεις που έκανε ο Νίκος Μακρίδης. Η πρώτη αφορούσε την απομάκρυνση από την πλατεία δημαρχείου των ξύλινων παρτεριών καθώς σύμφωνα με την δημοτική αρχή δημιουργούσαν πρόβλημα υγρασίας. “Θα ξηλώσετε και το δημαρχείο;” είπε ο Νίκος Μακρίδης,” αφού πρόβλημα υγρασίας υπάρχει και στο παλιό πάρκινγκ και με αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να το φτιάξετε και αυτό”.

Η δεύτερη ερώτηση αφορούσε τις εργασίες που γίνονται από τον ΟΤΕ για τις οπτικές ίνες και την αποκατάσταση των δρόμων. “Πως διασφαλίζει ο δήμος ότι γίνεται σωστή αποκατάσταση;” τόνισε. Στις ερωτήσεις του έσπευσαν να απαντήσουν αρμόδιοι και μη, που δεν σταμάτησαν εκεί, επεκτάθηκαν σε θέματα του τύπου “πήραμε τα λουλούδια να τα μεταφέρουμε αλλού”, “θα κάνουμε αγωγή αν δεν αποκατασταθούν οι δρόμοι σωστά”, με αποτέλεσμα να επικρατήσει κάποιες στιγμές ένταση και υψηλοί τόνοι.

Δείτε τις ερωτήσεις του Νίκου Μακρίδη

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9rCe9mV8C5Y[/youtube]

Δείτε τι είπε ο Νίκος Μακρίδης μετά τις απαντήσεις που πήρε στα ερωτήματα που έθεσε:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WyDN22H4Lmk[/youtube]