Ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο – Γ. Ντούμος: «Με νέες συνεργασίες μπορούμε να ενισχύσουμε τον αθλητικό τουρισμό στον τόπο μας»

Αθλητικά Πολιτική

Σε περαιτέρω ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού και ιδιαίτερα του αθλητικού τουρισμού, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, στο πλαίσιο παρουσίας του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο (αρχαία Ολυμπιακή πάλη) που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου 2023 στην Παραλία Κατερίνης.

Ο κ. Ντούμος, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές, τους εμψυχωτές, τους προπονητές, τους 470 αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα, καθώς επίσης και την ιδιοκτησία του Aloha beach bar για τη φιλοξενία και την άψογη διοργάνωση, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι που αυτό το αρχαίο άθλημα φιλοξενείται εδώ και 18 χρόνια στον τόπο μας. Εκφράζω την ιδιαίτερη χαρά μου που ως Κατερίνη και ως Πιερία συμμετέχουμε ενεργά και δυναμικά στο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο με δικούς μας αθλητές και αθλήτριες, κάποιοι και κάποιες εκ των οποίων διαπρέπουν».

Και πρόσθεσε λέγοντας: «Τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις προσελκύουν επισκέπτες από διάφορες περιοχές της χώρας αλλά και από το εξωτερικό. Γι’ αυτό, είναι ανάγκη να ενισχύσουμε περαιτέρω τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και ιδιαίτερα τον αθλητικό τουρισμό στην Κατερίνη μας. Αποτελεί προτεραιότητά μας η προώθηση νέων συνεργασιών με αρμόδιους φορείς, ομοσπονδίες, συλλόγους και σωματεία, προς την κατεύθυνση αυτή».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παρουσία του υποψηφίου δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο αποτέλεσε αφορμή για αρκετούς δημότες να τον πλησιάσουν, να τον συγχαρούν για την υποψηφιότητά του, να του θέσουν διάφορα θέματα και να συζητήσουν μαζί του προτεινόμενες λύσεις.