Ο Γιάννης Ντούμος στην εκδήλωση / συναυλία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων, στον Καπνικό Σταθμό -Γ.Ντούμος: «Η ‘‘ΑΤΡΑΚΤΟΣ’’, εδώ και 25 χρόνια, παράγει ένα αθόρυβο αλλά ουσιαστικό κοινωνικό έργο»

Πολιτική Πολιτισμός

Με την παρουσία του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιάννη Ντούμου, εκπροσώπου του Σεβ. κ. Γεωργίου, των τεσσάρων Βουλευτών, της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, της Διοίκησης και του προσωπικού του Κέντρου Πρόληψης «Άτρακτος», των επικεφαλής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, εκπροσώπων φορέων και πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε εορταστική συναυλία με αφορμή τα 25 χρόνια συνεργασίας της «Ατράκτου» με την εκπαιδευτική κοινότητα Πιερίας.

Υπό την αιγίδα της Ι.Μητρόπολης και με συνδιοργάνωση της «Ατράκτου» και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και περιλάμβανε χαιρετισμούς, ομιλίες και συναυλία της Ορχήστρας Νέων Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου υπό τη διεύθυνση του Νίκου Πατρή και με σολίστ τον Γεράσιμο Ανδρεάτο.

«Ήταν πραγματικά μια υπέροχη βραδιά. Η εκδήλωση ήταν μια πανδαισία ομιλιών και μουσικής. Εκφράζω τη χαρά μου προς εκείνους που διοργάνωσαν αυτή τη βραδιά αλλά και προς τον Ηλία Τσολακίδη, που είναι η ψυχή της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας, εδώ στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης. Και χαίρομαι που η εκδήλωση αυτή συνδυάστηκε και με συλλογή φαρμάκων και τροφίμων μακράς διαρκείας που θα δοθούν σε δημότες που έχουν ανάγκη», δήλωσε ο κ. Ντούμος.

Πρόσθεσε δε ότι δεσμεύεται, εφόσον εκλεγεί Δήμαρχος Κατερίνης, να συνεργαστεί με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης ενισχύοντας το έργο της αλλά και να προωθήσει στενότερη συνεργασία του Δήμου με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και τον ΟΚΑΝΑ, δεδομένου, όπως τόνισε, εδώ και 25 χρόνια παράγεται ένα αθόρυβο αλλά ουσιαστικό κοινωνικό έργο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παρουσία του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, ΓιάννηΝτούμου στην εκδήλωση έγινε αφορμή σε πολλούς συνδημότες να τον πλησιάσουν, να του σφίξουν το χέρι, να συζητήσουν μαζί του, να του εκφράσουν τη στήριξή τους αλλά και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία» στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.