Ο Γιάννης Ντούμος, χορηγός της εκδήλωσης του 2ου Δημοτικού Κατερίνης με το αδελφοποιημένο 7ο Σχολείο Λακατάμειας Κύπρου -Γ. Ντούμος: «Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές των δύο σχολείων. Μας ψυχαγώγησαν, μας συγκίνησαν»!

Πολιτική Πολιτισμός

Τα συγχαρητήριά του προς τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, κ. Νικόλαο Ναχόπουλο, έδωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, μετά την υπέροχη, όπως τη χαρακτήρισε, εορταστική εκδήλωση του Σχολείου του με το αδελφοποιημένο 7ο Δημοτικό Σχολείο Λακατάμειας Κύπρου, που έγινε στο θέατρο πάρκου Κατερίνης, το βράδυ της Πέμπτης 25/5.

«Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά. Τα παιδιά μας συγκίνησαν. Με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους μας παρουσίασαν ομιλίες, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια αλλά και μας διασκέδασαν με μικρές κωμικές θεατρικές παραστάσεις», δήλωσε, μετά την εκδήλωση, ο κ. Ντούμος.

Πρόσθεσε δε ότι «αυτό που είδαμε δεν ήταν μια τυπική σχολική εκδήλωση. Είχε και ένα εθνικό χρώμα, επειδή τα αδέλφια μας, οι Κύπριοι, μας υπενθύμισαν και μας τραγούδησαν: ‘‘η δική μου η πατρίδα έχει μοιραστεί στα δυο… ποιο από τα δυο κομμάτια πρέπει ν’ αγαπώ’’; Συγχαρητήρια στους διευθυντές και στους εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων που διδάσκουν και προωθούν την ελληνική μας παράδοση. Συγχαρητήρια και στους μαθητές γι’ αυτή τη βραδιά που μας χάρισαν».

      Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έναρξη της εκδήλωσης ανακοινώθηκε πως ο κ. Ντούμος ήταν ένας εκ των χορηγών της γιορτής, γι’ αυτό και χειροκροτήθηκε από το κοινό. Επίσης, τόσο στην αρχή της εκδήλωσης όσο και στο τέλος, αρκετοί δημότες πλησίαζαν τον κ. Ντούμο για να τον χαιρετίσουν, να του εκφράσουν τη χαρά τους για την υποψηφιότητά του στον Δ.Κατερίνης αλλά και για να ανταλλάξουν κάποιες απόψεις μαζί του.