Δήλωση προέδρου ΟΝΝΕΔ Πιερίας για το αποτέλεσμα των εκλογών

Πολιτική

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου που έφερε μια ιστορική νίκη για τη Νέα Δημοκρατία, δικαίωσε τον Πρωθυπουργό, την Κυβέρνηση και γενικά την Παράταξη για τον αγώνα και το έργο που επιτελέστηκε την τετραετία που μας πέρασε. Ήταν μια ηχηρή απάντηση απέναντι στο λαϊκισμό, την τοξικότητα και την οπισθοδρόμηση.

Δικαίωση, όμως, ήταν και για όλους εμάς στην ΟΝΝΕΔ Πιερίας, καθώς η Νέα Δημοκρατία επικράτησε των αντιπάλων της και στις ηλικίες 17-24 ετών. Ως ΟΝΝΕΔίτες, πιστοί στις αξίες της Παράταξής μας, καθ’ όλη την τετραετία, αλλά και κατά την προεκλογική περίοδο που μόλις διανύσαμε, σταθήκαμε στην πρώτη γραμμή της μάχης για την Παράταξη, αλλά κυρίως για την Πιερία μας και την Ελλάδα. Η άοκνη προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε και να αναδείξουμε το έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στις νεότερες, και όχι μόνο, γενιές της Πιερίας, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ωστόσο, αναγνωρίζουμε ότι τίποτα δεν τελείωσε την 21η Μαΐου, και δεν εφησυχάζουμε. Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά τον αγώνα μας και θα βρισκόμαστε και πάλι στην πρώτη γραμμή της μάχης για να επισφραγίσουμε την μεγάλη νίκη στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου. Μια νίκη που θα καταστήσει την Νέα Δημοκρατία ισχυρή και αυτοδύναμη Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έτοιμο να οδηγήσει την Ελλάδα πιο ψηλά!

Αυτή η μάχη πρέπει να κερδιθεί για την Παράταξη, για την Πιερία μας, για την Πατρίδα μας. Όλοι μαζί συμμετέχουμε στον τελικό αγώνα! Γιατί η γενιά μας το αξίζει και το απαιτεί. Απαιτεί να πάμε Σταθερά, Τολμηρά, μόνο Μπροστά!

Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές Πιερίας, Φώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και Σπύρο Κουλκουδίνα καθώς και στους υπόλοιπους υποψηφίους, Σάββα Χιονίδη, Δημήτρη Μπέη και Νόπη Ναβροζίδου για τον σκληρό σας αγώνα και την συνδρομή σας στο εκλογικό αποτέλεσμα. Μαζί σας θα είμαστε και στην τελική μαχη της 25ης Ιουνίου με σκοπό να διασφαλιστεί η μεγάλη νίκη και η ακόμα πιο ισχυρή εκπροσώπηση της Πιερίας μας!