Αθανάσιος (Σάκης)Γκούνας, υπ. βουλευτής: «Με έργα βιτρίνας και όχι ουσίας, προσπαθεί η κυβέρνηση να καλύψει την εικόνα εγκατάλειψης της επαρχίας και της Πιερίας μας. Αυτό θα αλλάξει στις 21 Μαΐου με την ψήφο σας…»

Πολιτική

Έμφαση στους άξονες παρεμβάσεων με τις 6 εθνικές προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρουσιάζει στις προεκλογικές επισκέψεις και συζητήσεις του ο υποψήφιος  βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ κ, Αθανάσιος Γκούνας,  σε κάθε γειτονιά και χωριό του νομού. Στη συνάντηση –συζήτηση με τους πολίτες της Μεθώνης, παρουσίασε και τις δικές του προτάσεις  για την Βόρεια Πιερία, που εναρμονίζονται  στη φιλοσοφία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης και των επενδύσεων, που είναι και το επαγγελματικό του αντικείμενο:

«Είναι επιτακτική ανάγκη να αξιοποιήσουμε όλα τα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, να αναδείξουμε το τουριστικό προϊόν της Βόρειας Πιερίας, να στηρίξουμε τις υδατοκαλλιέργειες -τα περιζήτητα μύδια-, τα εναπομείναντα καπνά, τα σταφύλια, να αξιοποιήσουμε τα πολιτιστικά και αρχαιολογικά μνημεία και ευρήματα, να προχωρήσουμε σε έργα υποδομών, να αντιμετωπίσουμε την ανεργία… Δεν υπάρχει επίσης καμία πρόνοια από την κυβέρνηση για την αναπλήρωση χαμένου εισοδήματος. Η κυβέρνηση με έργα βιτρίνας προσπαθεί να κρύψει την εικόνα εγκατάλειψης του νομού μας, γεγονός που τον κατατάσσει στους πιο φτωχούς νομούς της χώρας! Η πολιτική που ασκεί ο κ. Μητσοτάκης ξεχειλίζει  υποκρισία και δόλο, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα της διαπλοκής. Η πατρίδα μας αξίζει περισσότερα και καλύτερα. Η νέα προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει προτάσεις για την ελληνική περιφέρεια, την ελληνική επαρχία, στηρίζοντάς την όπως έκανε και την πρώτη φορά και αυτό το αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός…» 

 Ο κ. Γκούνας  ζητά από τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές και να ψηφίσουν στις 21 Μαΐου για την πολιτική αλλαγή:

 «Ζητάω να πάρετε τις τύχες σας στα χέρια σας. Ζητώ να ψηφίσετε για μια νέα κυβέρνηση που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο… Σας ζητώ επίσης,  τον ένα από τους δύο σταυρούς προτίμησης. Στις 21 Μαΐου η χώρα χρειάζεται νέα προοδευτική φιλολαϊκή κυβέρνηση, η κοινωνία ζητά νέο πολιτικό ήθος και η Πιερία νέα πρόσωπα και δυναμική εκπροσώπηση στη νέα βουλή. Όλοι μαζί μπορούμε να βγάλουμε την Πιερία από την  εγκατάλειψη…»   

Νέα γενιά, νέες ιδέες

Για την Ελλάδα, για την Πιερία

ΓΚΟΥΝΑΣ ΣΑΚΗΣ

Υποψήφιος βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ.

Μέλος Κεντρικής Επιτροπής.

Λέκτορας  Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Οικονομολόγος -Μελετητής ΕΣΠΑ