Γνωσούλα Χαϊλατζίδου: Ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία από το Βατάν

Πολιτική

Από τη γειτονιά της, το Βατάν, ξεκίνησε δυναμικά την προεκλογική της εκστρατεία η υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πιερίας Γνωσούλα Χαϊλατζίδου. Με συζήτηση φίλων και υποστηρικτών στην ταβέρνα του αείμνηστου πατέρα της Δημήτρη Χαϊλατζίδη, του Ψείρα, έδωσε το στίγμα της υποψηφιότητάς της και παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η Γνωσούλα Χαϊλατζίδου ανέφερε στην αρχή της ομιλίας της ανέφερε πως: «γνωριζόμαστε χρόνια με όλες και όλους. Με ξέρετε από παλιά. Ξέρετε πως πάντα ήμουν παρούσα. Πάντα απέναντι σε όσους κατέστρεφαν τη ζωή μας. Πάντα στον αγώνα για μια καλύτερη πόλη, για ένα καλύτερο σχολείο, για μια καλύτερη ζωή. Από μικρή το θεωρούσα αυτό χρέος μου και προσπαθούσα να προσφέρω και να τα καταφέρω.»

Στη συνέχεια μίλησε για τους 6 άξονες του προγράμματος «Δικαιοσύνη παντού» και για τις συγκεκριμένες προτεραιότητες του αγώνα της για μια καλύτερη Πιερία. Τόνισε ότι «η προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας που θα προκύψει στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα έχει πολλή δουλειά, ο εκ νέου πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έχει πολλή δουλειά. Πρώτα να ακυρώσει τις αδικίες του Μητσοτάκη και μετά να κάνει νόμο την ελπίδα, να ξαναφέρει τη δικαιοσύνη παντού.»

Κλείνοντας την ομιλία της η Γνωσούλα Χαϊλατζίδου ευχαρίστησε όσες και όσους στηρίζουν την υποψηφιότητά της και υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «έχω τη βούληση και σας ζητάω να μου δώσετε τη δύναμη να τα καταφέρω. Να μου δώσετε τη δύναμη να παλέψω για το δίκιο μας στη Βουλή. Να παλέψω για όλους και όλες εδώ. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς πισωγυρίσματα. Με πείσμα και αποφασιστικότητα, με συνέπεια και συνέχεια. Με γνώμονα πάντα και μόνο το κοινό καλό. 

Δεν είμαι πολιτικός παλιάς κοπής με ΘΑ. Ένα ΘΑ όμως μπορώ να πω με σιγουριά γιατί η μέχρι τώρα πορεία μου μού δίνει αυτό το δικαίωμα: Θα παλεύω πάντα για  το συμφέρον των ανθρώπων της δουλειάς, τα συμφέροντα των απλών ανθρώπων, των νέων, για το δίκιο των πολλών  και όχι για τα κέρδη και τα προνόμια των λίγων. 

Γιατί η πολιτική για μένα δεν είναι καριέρα, δεν είναι μέσο πλουτισμού, δεν είναι μέσο εξουσίας. Η πολιτική για μένα είναι προσφορά κι αγάπη στον συνάνθρωπο, είναι η χαρά της προσφοράς, είναι η πληρότητα του αγώνα για το μέλλον, είναι το χτίσιμο του αύριο, είναι η ελπίδα για δικαιοσύνη. Η πολιτική για μένα είναι η δύναμή μας, είναι ο δρόμος για μια νέα Πιερία, μια νέα Ελλάδα.»