Πολιτικό μήνυμα της Μαρίας Μίχου

Πολιτική

Φίλες και φίλοι

   Στις 21 Μαΐου 2023 καλούμαστε να ψηφίσουμε για την Ελλάδα που αξίζουμε, για μια Ελλάδα της ελπίδας και της προοπτικής. Είναι ο καιρός να απαλλαχθεί ο τόπος από τις τελευταίες αποτυχημένες κυβερνήσεις που δεν δικαίωσαν τα οράματα και τους πόθους του λαού μας. Οι πολιτικές των οποίων οδήγησαν στις κοινωνικές ανισότητες, την υπονόμευση του κράτους δικαίου, τις πελατειακές σχέσεις, τα φαινόμενα διαφθοράς.

  Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφήγημα την ιστορική του διαδρομή και το τεράστιο εθνικό και κοινωνικό του έργο, ενωμένο και δυνατό αποτελεί την εγγύηση για αξιοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, διαφάνεια, βιώσιμη ανάπτυξη, προκοπή, εξωστρέφεια και διεθνή καταξίωση της χώρας.

  Σε αυτό τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα της Δημοκρατικής Παράταξης συμπορεύομαι για μια ακόμα φορά με τον πολιτικό χώρο που με εκφράζει,  όπως το έπραξα άοκνα ιδιαίτερα στα δύσκολα, πάντα με κατευθυντήρια αναφορά την συνεισφορά μου στην δικαίωση των αγωνιών,  ζητημάτων και οραμάτων  των συντοπιτών μας.

  Με ιδιαίτερη τιμή και σεβασμό στις αρχές και προοδευτικές θέσεις του Κινήματος, ζητώ την ψήφο σας, με την εγγύηση όπως το έπραξα και μέχρι τώρα, ότι θα τιμήσω στο ακέραιο την προτίμηση σας στο πρόσωπό μου.

                                      ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ

Πρώην Βουλευτής Πιερίας και εκ νέου υποψήφια στις επικείμενες εκλογές

        Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ