Συνάντηση του Σεβασμιότατου με την Μαρία Μίχου – Τα ζητήματα της Πιερίας και το έργο της μητροπόλεως

Μυστικά με την Έυη

  Η εκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός υφίσταται διαχρονικά. Όπως και οι συναντήσεις συνεργασίας, οι ανταλλαγές απόψεων, οι αγωνίες για τα ζητήματα του κοινωνικού μας ιστού, καθώς και  την πανανθρώπινη συμβολή της Εκκλησίας, είναι θέματα που κυριαρχούν στις τακτικές επισκέψεις της πρώην Βουλευτή Πιερίας, Μαρίας Μίχου, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης, Πλαταμώνος, Γεώργιο.

  Το ίδιο συνέβη και στην πρόσφατη επίσκεψη της κ. Μίχου στην έδρα της τοπικής μας Μητροπόλεως, όπου ο κ. Γεώργιος με την πατρική αγάπη που τον διέπει δέχθηκε την πρώην Βουλευτή Πιερίας και ενεργό πολιτικό, ακούγοντας τις ανησυχίες της για τα θέματα καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

  Η κουβέντα κινήθηκε «επί παντός επιστητού» με τον Σεβασμιότατο να ενημερώνει για το θεάρεστο κοινωνικό και όχι μόνο έργο της Μητροπόλεως μας και της Ελλαδικής Εκκλησίας γενικότερα, τις σύγχρονες ανάγκες των συνανθρώπων μας, τις αγωνίες για τη νέα γενιά, την ανάπτυξη της Πιερίας, αλλά και τα εθνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

  «Με τον Σεβασμιότατο μας διακρίνει μια πολύχρονη και αμοιβαία εκτίμηση. Συχνά κουβεντιάζουμε τα τεκταινόμενα, δέχομαι με τον μειλίχιο χαρακτήρα που τον διακρίνει τις πατρικές του συμβουλές και την ευλογία του και προσπαθώ να υλοποιώ τις πάντα εμπεριστατωμένες  προτάσεις του για το καλό του τόπου. Τον ευχαριστώ για την αγάπη του και για την καλοσύνη του. Επίσης του  γνωστοποίησα για μια ακόμα φορά την πλήρη υποστήριξή μου στο πρόσωπό του και στο αξιοζήλευτο έργο του» δήλωσε η κ. Μίχου.