Οι υποψηφιότητες, οι εκλογές και ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι…

Μυστικά με την Έυη
  • Το σίγουρο είναι ότι αυτό ο καλοκαίρι δεν θα βαρεθούμε! Προεκλογικό το κλίμα ότι και να λέγεται. Το new entry με την υποψηφιότητα του Γιάννη Ντούμου στο Δήμο Κατερίνης κάνει τη διαφορά! Τα πηγαδάκια δίνουν και παίρνουν, οι συμμαχίες επίσης, οι συζητήσεις αλλά και οι προσπάθειες μαθαίνω των «δυσαρεστημένων» να έλθουν σε επαφή με τον κ. Ντούμο, όπως επίσης και των «γυριστρούληδων», αυτών δηλαδή που τσιλιμπουρδίζουν δεξιά και αριστερά και που οι μεταγραφές έχει γίνει τρόπος ζωής . Θα επανέλθω συντόμως στο θέμα που έχει δώσει – γιατί να το  κρύψομεν άλλωστε- άλλο αέρα στα προεκλογικά!

Υ.Γ.1 Στα εντυπωσιακά σημεία της υποψηφιότητας Ντούμου η ξεκάθαρη, δημόσια στήριξη από πολίτες που το τελευταίο διάστημα βλέπω στα social media!

Υ.Γ.2 Στα εντυπωσιακά σημεία της συνδιοίκησης η γκρίνιααααααα

  • Προχθές είχαμε την παραίτηση ενός παλαιού αυτοδιοικητικού του Βαγγέλη Κήπου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου. Λαϊκιστί τον είδα «φορτωμένο» με συμπεριφορές. Off the record κάτι για τραπέζια και «πακετάρισε τα ψάρια να τα πάρω σπίτι» είπε, κάτι για «δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα» και άλλα τέτοια ενδιαφέροντα. Τα υπόλοιπα  θα μας τα πει σε συνέντευξη τύπου όταν κρίνει αυτός. Πάντως από την αυτοδιοίκηση δεν θα φύγει  όπως είπε, άρα στο μέλλον θα είναι κάπου υποψήφιος.  Από τον συνδυασμό όμως good bye!
  • Θωμάς Αναστασιάδης: Νέος, σοβαρός, με προτάσεις και σταθερός στο συνδυασμό που τον ανέδειξε γεγονός που εκτιμάται από όλους. Γιατί κακά τα ψέματα, όλοι γουστάρουν να διαβάζουν και να κουτσομπολεύουν όσους την «κάνουν» για διάφορους λόγους,   αλλά όταν πρόκειται για σημαντικές καταστάσεις και αποφάσεις, η σοβαρότητα είναι  απαιτούμενη προϋπόθεση.  Γνωστός και πετυχημένος επαγγελματίας, κοντά στον κόσμο από την αρχή μέχρι σήμερα, συνεπής, και πάντα ευγενικός με το χαμόγελο.  Προτάσεις μαθαίνω ότι έχει ουκ ολίγες ,για διάφορα πόστα.
  • Φεύγω πάω βουλευτικές. Λέω από μόνη μου ( και άλλοι θα είναι αλλά δεν θυμάμαι τώρα). Μπαραλιάκος, Μάνη, Χιονίδης, Γκουγκουρέλας,  Κουλκουδίνας, Μπέης τρέχουν. Οι τρεις πρώτοι έτρεχαν και πριν για το νομό ως βουλευτές, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Στο ταμείο θα κριθούν. Οι πρώτοι για αυτά που έκαναν ή δεν έκαναν. Οι  υπόλοιποι για τις συμπεριφορές και αυτά που τάζουν.

Εύη Μιχωλού