Φ.Μπαραλιάκος, απολογισμός 2021: Με γνώμονα την ανάκαμψη της Πιερίας

Πολιτική

Πιστός στην δέσμευσή του από την αρχή της κοινοβουλευτικής του θητείας, ο Βουλευτής Πιερίας κατέθεσε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τον απολογισμό των πεπραγμένων του για την παρελθούσα χρονιά και την δημοσιοποίησε και στα προσωπικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης (τον απολογισμό μπορείτε να δείτε εδώ

?https://rb.gy/sbkywn ). 

Ο κ. Μπαραλιάκος την 1η χρονιά εκλογής του είχε παρουσιάσει το τα πεπραγμένα του σε ανοιχτή εκδήλωση την ημέρα της ονομαστικής του εορτής στο Συνεδριακό Κέντρο Εκάβη. Πέρσι και φέτος η πανδημία και οι περιοριστικές συνθήκες δεν του επέτρεψαν να το επαναλάβει. 

Ωστόσο, τηρώντας την σταθερή και αδιάλειπτη επαφή του με τους συμπολίτες του, ο Βουλευτής Πιερίας σταχυολόγησε με τους συνεργάτες του Πολιτικού του Γραφείου τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες και δράσεις του για το νομό Πιερίας αλλά και στιγμιότυπα από την Κοινοβουλευτική του παρουσία κατά το 2021 και τα παρέθεσε σε ενημερωτικό δελτίο (Newsletter). 

Ο κ. Μπαραλιάκος στην εισαγωγή της σύνοψης των ενεργειών του για τη χρονιά που πέρασε, δήλωσε πως, παρά τα προσκόμματα της υγειονομικής κρίσης, προσπάθησε να φανεί χρήσιμος στον τόπο και τους συμπατριώτες του. Λειτούργησε με αμεσότητα και αποφασιστικότητα για τα ζητήματα που προέκυψαν στο νομό και πρωτοστάτησε στην ανεύρεση λύσεων. Με διά ζώσης συναντήσεις και συχνές επικοινωνίες με τις ηγεσίες των Υπουργείων, επεδίωξε τις βέλτιστες λύσεις σε προβλήματα και εκκρεμότητες, βρέθηκε σε όλες τις περιοχές της Πιερίας, όποτε χρειάστηκε, συνομίλησε με παραγωγικούς φορείς και εκπροσώπους κλάδων, μεσολάβησε για την επίσκεψη Υπουργών και θεσμικών παραγόντων στην Πιερία, ανέδειξε και προώθησε θέματα. 

Με αισιοδοξία, όρεξη για πολλή δουλειά και με γνώμονα την ανάκαμψη της Πιερίας, ο κ. Μπαραλιάκος, ρητά και κατηγορηματικά, καταλήγει στην απολογιστική του ενημέρωση τονίζοντας πως θα συνεχίσει να ενεργεί με σταθερό τον προσανατολισμό του να πάει η #Πιερία πιο ψηλά.