20 για την Κατερίνη: 20 προτάσεις για να κάνουμε την πόλη ανοιχτή και φιλική προς τους νέους

Κοινωνία Πολιτική Πολιτισμός

Το Σάββατο 4 Μαΐου στις 18.00 μ.μ., το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση «20 για την Κατερίνη, 20 προτάσεις για να κάνουμε την πόλη ανοιχτή και φιλική προς τους νέους» στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του συνεδριακού κέντρου «ΕΚΑΒΗ».

Το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης ιδρύθηκε to 2018 και στοχεύει στην αφύπνιση της νέας γενιάς του τόπου μέσα από δράσεις. Πρωταρχική επιδίωξη του Δικτύου Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης είναι η δημιουργία μιας ενεργής ομάδας νέων, ικανής να προσαρμόσει το προφίλ της πόλης στα ευρωπαϊκά πρότυπα, και να μετατρέψει την Κατερίνη σε περιβάλλον γόνιμης εφαρμογής πολιτικών νεολαίας σε τοπικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν σύντομες ομιλίες σχετικά με νεανικές προτάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στην τοπική μας κοινωνία και παράλληλα θα αναδειχθεί η σημασία του νεανικού παράγοντα στην πολιτισμική, κοινωνική και οικονομική ανέλιξή της. Μέσα από την παρουσίαση των προτάσεων αυτών που αποτελούν παράλληλα παραδείγματα καλών εφαρμοσμένων πρακτικών τόσο μέλη του σωματείου όσο και καλεσμένοι θα αναλύσουν την οπτική του γύρω από ζητήματα νεανικού ενδιαφέροντος.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ: https://www.facebook.com/events/2365328007020633/

Περισσότερες πληροφορίες για το σωματείο και μελλοντικές δράσεις: https://diktyo-katerini.gr