Με ταχύς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο Πολιτιστικό Κέντρο Κατερίνης

Κοινωνία

Με ταχείς ρυθμούς υλοποιούνται από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τον ανάδοχο και το μελετητή του έργου, οι προγραμματισμένες εργασίες, στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο (κτίριο θεάτρου & πολιτιστικών εκδηλώσεων με υπόγειο και 3 ορόφους).

Το στάδιο των εργασιών

Την τρέχουσα περίοδο ολοκληρώθηκαν: η εφαρμογή των υαλοπετασμάτων, η ορθομαρμάρωση, τα δάπεδα (πλην σκηνής και θεατών), η τοποθέτηση γυψοσανίδων στις οροφές, ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός & φωτισμός (πλην αίθουσας θεατών και σκηνής).  

Παράλληλα, τοποθετούνται οι κεντρικές μονάδες ψύξης – θέρμανσης, καθώς και τμήμα των γυάλινων σκιάστρων.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, οι εργασίες θα επικεντρωθούν αφενός στην τοποθέτηση των ξύλινων σκιάστρων και αφετέρου στην κατασκευή και διαμόρφωση του υδάτινου στοιχείου (λιμνοδεξαμενή).

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «Παρακολουθούμε στενά τις εργασίες από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας. Όπως διαπιστώνετε το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου που θέσαμε ευθύς εξαρχής τηρείται απαρέγκλιτα. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε το συντομότερο δυνατόν προς χρήση, το έργο αυτό που επί μία και πλέον δεκαετία ταλανίζει την τοπική κοινωνία. Θέλουμε να καταστήσουμε τον συγκεκριμένο χώρο, ως ένα κέντρο δημιουργίας και παραγωγής πολιτισμού και εργαζόμαστε μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση».