Διεξήχθησαν με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία οι σχολικοί αγώνες στίβου Λυκείων & Γυμνασίων στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης

Κοινωνία

Διεξήχθησαν στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, οι σχολικοί αγώνες στίβου Λυκείων & Γυμνασίων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας σχολικού έτους 2018-2019. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής με την υποστήριξη του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, ενώ έδωσαν τη δυνατότητα στους μαθητές και στις μαθήτριες, πέρα από τις σημαντικές επιδόσεις, με όχημα την ευγενή άμιλλα να συναγωνιστούν και να νιώσουν τη χαρά του αθλητισμού.

 Όπως σημείωσε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης Θεόδωρος Παυλίδης:«Διαχρονικά ο Δήμος Κατερίνης με τη μέριμνα του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη επενδύει στον αθλητισμό. Οι νέοι μαθητές – μαθήτριες, αθλητές και αθλήτριες της περιοχής μας με αγνούς στόχους και όραμα, κατέθεσαν ψυχή μέσα στο στίβο, αναβιώνοντας το κλασικό αθλητικό ιδεώδες. Προτρέπουμε με την ευκαιρία, όλους τους μαθητές και δημότες γενικότερα να αθλούνται περισσότερο».

Τους αγώνες παρακολούθησε επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης Χρυσόστομος Κυραϊλίδης, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων, καθώς και πλήθος δημοτών.