Καθημερινές οι παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στο οδικό δίκτυο

Κοινωνία Πολιτική

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις συντήρησης οδοστρώματος, τμημάτων του οδικού δικτύου, αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Με ταχύ ρυθμό, συνεργεία με μηχανήματα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υλοποίησαν εργασίες, αποκατάστασης βλαβών του οδοστρώματος (κλείσιμο λακουβών) και των πινακίδων κατακόρυφης σήμανσης στην Π.Ε.Ο. Κατερίνη- Αιγίνιο-Όρια νομού, στη 2η Επαρχιακή οδό Γανόχωρα-Τρίλοφο-Ρυάκια και στη 13η Επαρχιακή Οδό Αιγίνιο-Κολινδρός- Παλιάμπελα-Λιβάδι.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις, έχουν ως στόχο την αύξηση του επιπέδου της οδικής ασφάλειας και τη βελτίωση των μετακινήσεων των πολιτών και των επισκεπτών της περιοχής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, έχει αξιώσει από τα συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, την εντατικοποίηση των εργασιών, για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, με σκοπό την άρση της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου και τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής, με παρεμβάσεις που περιλαμβάνουν  διαγραμμίσεις, αντικατάσταση κατεστραμμένων σημάτων και στηθαίων ασφαλείας, τοποθέτηση πινακίδων κ.ά..