Άννα Βίσμπα πρώην διευθύντρια Νοσηλευτικής Νοσοκομείου Κατερίνης: “Η απομάκρυνσή μου από τη θέση της Διευθύντριας προήλθε ως αποτέλεσμα πολιτικών πιέσεων και όχι με βάση την επάρκεια και την προσφορά μου εδώ και χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης”

Κοινωνία Πολιτική

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ                                               

  ΠΡΟΣ: 1.ΔΙΟΙΚΗΤΗ και Δ.Σ                                                                          

              2. Δ.Ν.Υ

               3. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΛΩΝ

                   ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

               4. Δ.Ι.Υ

               5.ΠΡΟΕΔΡΟ  ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

               6. ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

               7.ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ  ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 

               8. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ

                   ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

               9. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

               10.Ε.Ν.Ε – ΠΑΣΥΝΟ   

            Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες, θα ήθελα πρώτα να ευχαριστήσω όλο το Νοσηλευτικό Προσωπικό, για την άψογη και αγαστή συνεργασία μας. Τον κάθε έναν και κάθε μία χωριστά.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια τώρα, από την θέση της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, έκανα ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους Πολίτες, αλλά και για την απόλυτα Δίκαιη και ορθή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού του Νοσοκομείου μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Συνεργάτες, την προηγούμενη Διοίκηση που μου ανέθεσε τα καθήκοντα της Διεύθυνσης και την νυν Διοίκηση, για την κοινή προσπάθεια που καταβάλλαμε ώστε να υπάρξει ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Πιερίας.

Ειδικά τους τρεις τελευταίους μήνες, με άψογη και αγαστή συνεργασία με τους συναδέλφους και συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων του Νοσοκομείου, αλλά και την αμέριστη στήριξη του Διοικητή, καταφέραμε να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να τροποποιήσουμε τη δομή της λειτουργίας του Νοσοκομείου, με απόλυτο στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.

Είμαι περήφανη και χαρούμενη που ο πρώτος στόχος επετεύχθη και το Νοσοκομείο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αντιμετωπίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αποτελέσματα της πανδημίας, συνεχίζοντας παράλληλα να προσφέρει αδιαλείπτως υγειονομικό πέπλο προστασίας στους Πολίτες της Πιερίας και στους φιλοξενούμενους του Νομού μας. Όπως όλα δείχνουν η σκληρότερη μάχη δόθηκε και την κερδίσαμε.

            Ο αγώνας φυσικά συνεχίζεται. Ωστόσο το Νοσοκομείο μας είναι πλέον έτοιμο να αντιμετωπίσει στο μέτρο του εφικτού τις προκλήσεις που πιθανώς να τεθούν από τον άγνωστο εχθρό, αλλά και να στέκεται προστάτης της δημόσιας υγείας των Πολιτών.

Έχοντας πάντα σαν αρχή στη ζωή μου την προσφορά στο συμπολίτη-ασθενή, μέσω της ολιστικής προσέγγισής του, θα συνεχίσω να προσφέρω αόκνως τις υπηρεσίες μου στα  νέα καθήκοντα που μου ανέθεσε η Διοίκηση, εκτιμώντας πως η απομάκρυνσή μου από τη θέση της Διευθύντριας προήλθε ως αποτέλεσμα  πολιτικών  πιέσεων και όχι με βάση την επάρκεια και την προσφορά μου εδώ και χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.,

Με τιμή

Βίσμπα Άννα