Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υπ. Δημάρχου Κατερίνης Θ.Λιακόπουλου

Πολιτική

Παρουσία 350-400 ατόμων, σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Θανάση Λιακόπουλου και του συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα».

Μια εξαιρετική εκδήλωση, στην οποία ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε πολλά σημεία του προγράμματος του και δεσμεύτηκε μεταξύ άλλων για μειώσεις δημοτικών τελών σε συνδυασμό με την απαγόρευση του καπνίσματος στα μαγαζιά, για ένα φιλικό δήμο στην Ελλάδα για τα ΑμΕΑ, για νέες θέσεις πάρκιγκ με την κατασκευή υπόγειου τριώροφου πάρκιγκ στην πλατεία Δημοκρατίας και πολλές ακόμη προτάσεις. Ο κ. Λιακόπουλος πραγματοποίησε την ομιλία του μπροστά από το εκλογικό του κέντρο, στο δρόμο και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γ. Κουρινιώτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Η. Χατζηχριστοδούλου.

Ο κ. Λιακόπουλος επανέλαβε την πρόταση του για διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή 10 μεγάλων πεντάστερων ξενοδοχειακών μονάδων στην Ολυμπιακή Ακτή. Όπως είπε, αυτές θα δημιουργήσουν άμεσα 3.000 νέες θέσεις εργασίας και άλλες 3.000 έμμεσες νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο για πάντα. Γιατί να δεχτούμε 100 – 200 θέσεις για 2 χρόνια, αντί για 6.000 θέσεις για πάντα;» τόνισε χαρακτηριστικά.