Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας|  Κώστας Σιδηρόπουλος: Υποψηφιότητα με έμφαση στην εξειδίκευση και την υποστήριξη της φιλοξενίας και της εστίασης

Κοινωνία Μυστικά με την Έυη

Ως ιδιοκτήτης μιας σύγχρονης επιχείρησης υπηρεσιών βιομηχανικής πλύσης, που εδώ και χρόνια υποστηρίζει με συνέπεια εστιατόρια, ξενοδοχεία και αίθουσες εκδηλώσεων, η υποψηφιότητά του Κώστα Σιδηρόπουλου με τον συνδυασμό «Πιερία Αύριο»  για το Επιμελητήριο Πιερίας στο Τμήμα Υπηρεσιών, στηρίζεται στην εμπειρία και την αφοσίωσή του στον κλάδο της φιλοξενίας και της εστίασης.

Με έμφαση στην ποιότητα, την ταχύτητα και την αξιοπιστία, η επιχείρησή  έχει καταφέρει να εδραιωθεί ως βασικός συνεργάτης των επαγγελματιών του χώρου, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις καθαριότητας και φροντίδας των υφασμάτων. Από τραπεζομάντηλα εστιατορίων και λευκά είδη ξενοδοχείων, μέχρι μεγάλες αίθουσες εκδηλώσεων, η εταιρία διασφαλίζει  ότι κάθε πελάτης τους  λαμβάνει την προσοχή και την ποιότητα που αξίζει.

«Με αυτή την υποψηφιότητα, δεσμεύομαι να στηρίξω τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και την εστίαση, προωθώντας λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινή λειτουργία τους. Η βελτίωση των υποδομών και η προώθηση νέων τεχνολογιών είναι προτεραιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του κλάδου, διασφαλίζοντας ότι οι τοπικές επιχειρήσεις παραμένουν ανταγωνιστικές», επισημαίνει.

Με γνώμονα την εμπειρία του και το πάθος για την επιχειρηματική ανάπτυξη, ο Κώστας Σιδηρόπουλος φιλοδοξεί να εργαστεί για ένα ισχυρότερο και πιο καινοτόμο Επιμελητήριο που θα ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.