Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας| Στέργιος Τσουρέκας: Η διαρκής προσφορά στον πολιτισμό, κινητήριος δύναμη της υποψηφιότητάς μου

Κοινωνία Μυστικά με την Έυη

Ο υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πιερία Αύριο» Στέργιος Τσουρέκας στο Εμπορικό Τμήμα,  συχνά αναφέρεται στη  σχέση του με τον πολιτισμό η οποία δεν περιορίζεται μόνο στην προσωπική του εκτίμηση και αγάπη για την ιστορία και την παράδοση του τόπου μας, αλλά αποδεικνύεται με πράξεις και συμμετοχή σε δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό.

Είτε με την Υπουργό Πολιτισμού  Λίνα Μενδώνη στον  αρχαιολογικό χώρο του Δίου, είτε με την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, αποτελεί για τον ίδιο  στιγμές που αποδεικνύουν την δέσμευσή του στη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

«Να αναδείξουμε  τις δυνατότητες ανάπτυξης του τόπου μας μέσω της πολιτιστικής κληρονομιάς. Ο πολιτισμός δεν είναι απλώς μια υπόθεση του παρελθόντος, αλλά μια δυναμική δύναμη που μπορεί να συμβάλλει στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, και θα συνεχίσω να εργάζομαι για αυτό το όραμα», αναφέρει ο ίδιος.