Εκλογές Επιμελητηρίου Πιερίας| Αλέξανδρος Γεροντίδης: Θέλω να προσφέρω νέες ιδέες και πρακτικές λύσεις για ένα πιο ασφαλές και υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον

Social & Local Επαγγελματίες Κοινωνία

«Είμαι υποψήφιος για πρώτη φορά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά στην επιχειρηματική κοινότητα μέσα από την εμπειρία μου ως ασφαλιστής», τονίζει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο Pieriasocial.gr και στη δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού. Ο κ. Γεροντίδης ο οποίος είναι υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών με τον συνδυασμό «Πιερία Αύριο», μιλά για τους στόχους που έχει θέσει, για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας ώθησαν να πείτε το ναι και να ασχοληθείτε με το Επιμελητήριο Πιερίας ως υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών;

Είμαι υποψήφιος για πρώτη φορά γιατί πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω ουσιαστικά στην επιχειρηματική κοινότητα μέσα από την εμπειρία μου ως ασφαλιστής. Η καθημερινή επαφή μου με επαγγελματίες όλων των κλάδων με έχει βοηθήσει να κατανοήσω σε βάθος τις ανάγκες τους, ειδικά σε θέματα προστασίας των επιχειρήσεών τους και διαχείρισης κινδύνων. Θέλω να προσφέρω νέες ιδέες και πρακτικές λύσεις για ένα πιο ασφαλές και υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Ποιο είναι το όραμα σας για την επόμενη μέρα;

 Θα επιδιώξω να προωθήσω δράσεις που ενισχύουν την επιχειρηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τις επιχειρήσεις να θωρακιστούν καλύτερα απέναντι στους κινδύνους, ώστε να αναπτύσσονται με ασφάλεια και να διατηρούν βιώσιμη ανάπτυξη. Μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και ενημερωτικές δράσεις, θέλω να φέρω κοντά τους επαγγελματίες στις ευκαιρίες που προσφέρουν οι σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις.

 Γιατί με τον Κώστα Πίτσια;

Επέλεξα να συμπορευτώ με τον κ. Πίτσια  γιατί με ενέπνευσε το όραμά του για την υποστήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Ως ασφαλιστής, βλέπω καθημερινά πόσο σημαντικό είναι οι επιχειρηματίες να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τους κατανοούν και τους προσφέρουν λύσεις στα προβλήματά τους. Ο Κώστας Πίτσιας  έχει αποδείξει ότι είναι ένας άνθρωπος με όραμα, ικανός να ενώσει διαφορετικές φωνές και να φέρει ουσιαστική αλλαγή.