Δήμος Κατερίνης: Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Περιβάλλον
  • Οι παρεμβάσεις είναι σε εξέλιξη. Από τις 22 Ιουνίου & για ένα περίπου μήνα  το Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό

«Τη σκυτάλη» – μετά την ολοκλήρωση στη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας των παρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης στην κεντρική σάλα του Β’ Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κατερίνης «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος» – παίρνει η ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Σε αυτή τη χρονική περίοδο, λόγω της αντικατάστασης του λέβητα και των παράλληλων εργασιών που απαιτούνται,  το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό από τις 22 Ιουνίου και για διάστημα ενός περίπου μήνα.

Όπως εξηγεί ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας & Πολιτισμού, Γεώργιος Κοκαβίδης:  «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο με πολλαπλά οφέλη, καθώς με την υλοποίησή του εξασφαλίζουμε την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την ανάδοχο εταιρία, προκειμένου να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα  ενώ διαρκής είναι και η ενημέρωση – συνεννόηση με τους συλλόγους».

 Παράλληλα όπως διαβεβαιώνει: «Είμαι καθημερινά παρών στις εγκαταστάσεις και προχώρησα σε διεξοδική και έγκαιρη ενημέρωση όλων των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο. Κρατήσαμε μία ακόμη εβδομάδα  ανοικτό το Κολυμβητήριο για την προετοιμασία των αθλητών εν όψει του αγωνιστικού καλεντάρι. Επιπλέον, φροντίσαμε σε συνεννόηση με τον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού, για το διάστημα που το Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό, οι αθλητές – αθλήτριες να μετακινούνται για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους εκεί».

Και καταλήγει ο κος Κοκαβίδης: «Πιστεύω αντιλαμβανόμαστε όλοι την αναγκαιότητα του έργου,  μεριμνούμε για την έγκαιρη ολοκλήρωσή του, προκειμένου απρόσκοπτα να επαναλειτουργήσει το Κολυμβητήριο με  την επίτευξη της μέγιστης εξοικονόμησης ενέργειας και με καλύτερες συνθήκες για όλους».