Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας με τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ Σπύρο Κουλκουδίνα

Τουρισμός

Συνάντηση με τον βουλευτή Πιερίας  της Ν.Δ κ. Σπύρο Κουλκουδίνα,  πραγματοποιήσαν  ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, οι Αντιπρόεδροι της ΕΞΕΠ  κ.κ. Γιώργος Ζώβας, Δημήτρης Τοπαλίδης, Γιάννης Γεωργιάδης και  ο Γεν. Γραμματέας κ. Νίκος Λαλούμης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πορεία της φετινής τουριστικής κίνησης στην Πιερία και στη χώρα γενικότερα, τα θετικά μηνύματα που υπάρχουν σε ότι αφορά την πληρότητα, ιδιαίτερα τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, καθώς και η ανάγκη για ευρείες συνεργασίες προκειμένου να εδραιωθούν οι προσπάθειες που γίνονται για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, εντάσσοντας ακόμη πιο δυνατά στο χάρτη των προτιμήσεων τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τις οποίες η Πιερία μπορεί να εξυπηρετήσει.

Από την πλευρά του ο κ. Κουλκουδίνας επεσήμανε ότι ο Τουρισμός αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας και την κινητήριο δύναμη ανάπτυξης του τόπου και στο πλαίσιο αυτό, ότι πρωτοβουλίες και δράσεις  υλοποιούνται έχουν την αμέριστη υποστήριξη του.