Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας με τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ Φώντα Μπαραλιάκο

Πολιτική Τουρισμός

Συνάντηση με τον βουλευτή Πιερίας  της Ν.Δ κ. Φώντα Μπαραλιάκο, πραγματοποιήσαν  ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, οι Αντιπρόεδροι της ΕΞΕΠ  κ.κ. Γιώργος Ζώβας, Δημήτρης Τοπαλίδης, Γιάννης Γεωργιάδης και  ο Γεν. Γραμματέας κ. Νίκος Λαλούμης.

Η ετοιμότητα των αρμοδίων φορέων από πλευράς Πιερίας και η εξέλιξη των αιτημάτων που είχαν τεθεί από τον βουλευτή Πιερίας σε συνεννόηση με την ΕΞΕΠ, ήταν μερικά από τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Τσιτλακίδης, ενημέρωσε τον κ. Μπαραλιάκο για τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς Ένωσης, σε ότι αφορά την ετοιμότητα των επαγγελματιών του κλάδου, ζητήματα που αφορούν την απασχόληση, τις επισκέψεις – αυτοψίες που έγιναν στις χερσαίες πύλες της χώρας σε Ευζώνους και Προμαχώνα, αλλά και για τις δράσεις που έγιναν και θα γίνουν το επόμενο διάστημα, με στόχο την προβολή του νομού και την ανάδειξη της Πιερίας ως δωδεκάμηνου τουριστικού προορισμού.

Από την πλευρά του ο κ. Μπαραλιάκος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πρωτοβουλίες που έχει λάβει ο ίδιος για την επάνδρωση των τελωνειακών σταθμών  των Ευζώνων και του Προμαχώνα, την εύρυθμη μετακίνηση στην Εθνική Οδό  κατά την τουριστική περίοδο, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η έλευση τουριστών οδικώς χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία.