Την Κατερίνη επισκέφθηκε αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης

Πολιτική

    Την Κατερίνη επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 31/5/24 έπειτα από πρόσκληση της Σ.Ε. ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Πιερίας, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής της Αριστεράς κ. Δημήτρης Παπαδημούλης.

    Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε επίσκεψη στο δημαρχείο Κατερίνης και συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Ιωάννη Ντούμο. Ο αντιπρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη τύπου σε εκπροσώπους των πιερικών ΜΜΕ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στις προσεχείς ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι οι λόγοι για  να ψηφίσει κάποιος/α  ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι:

1. Για να διεκδικήσουμε μια άλλη Ευρώπη, την Ευρώπη της Ειρήνης της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, της σύγκλισης, της μείωσης των ανισοτήτων μεταξύ των χωρών μελών.

2.Για να διαμαρτυρηθούμε και να αποδοκιμάσουμε την κυβέρνηση της ακρίβειας, της συγκάλυψης, και της διαπλοκής. Την κυβέρνηση Μητσοτάκη, που μετά από  43 χρόνια ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας  έχει καταστήσει την χώρα μας ουραγό της Ευρώπης των 27 και της ευρωζώνης σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

3.Για να δυναμώσει η φωνή της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, η φωνή του δίκαιου και της αλήθειας απέναντι στον ευρωσκεπτικισμό και τον επικίνδυνο λαϊκισμό της ακροδεξιάς.

    Στη συνέχεια, πραγματοποίησε επίσκεψη στο κιόσκι της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης και εξόρμηση στον πεζόδρομο της πόλης, στην οποία ο κ. Παπαδημούλης συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Συντονιστικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Πιερίας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και να ακούσει άμεσα  τα προβλήματά τους.

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  Πιερίας