Το 53ο Φεστιβάλ Ολύμπου προσκαλεί τους εθελοντές

Κοινωνία Πολιτισμός

Φίλη και φίλε εθελοντή.

  Πιστεύοντας ότι και εσύ θεωρείς ότι είναι σπουδαία η συμμετοχή σου και στην φετινή εθελοντική ομάδα του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2024, σου απευθύνουμε την πρόσκληση για να συμμετάσχεις ως εθελόντρια και εθελοντής στον σημαντικό πολιτιστικό θεσμό της Πιερίας.

 Γίνε κι εσύ εθελοντής/ντρια και συνέβαλε στην εύρυθμη λειτουργία του πολιτιστικού γεγονότος που εκφράζει την Πιερία, αλλά και ευρύτερα.

  Είτε είσαι φοιτητής/ντρια, επαγγελματίας ή απλά ενδιαφέρεσαι να δώσεις τον χρόνο σου για έναν καλό σκοπό, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να αποκτήσεις εμπειρίες, υπάρχει ένας ρόλος για σένα στην ομάδα του Φεστιβάλ Ολύμπου.

   Οι εθελοντές/ντριες αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του φεστιβάλ και αναμφίβολα συμβάλλουν με την προσφορά τους στην λειτουργικότητα του θεσμού. Η εθελοντική προσφορά αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο) στοχεύοντας παράλληλα στην διαρκή του αναβάθμιση. Έχει εδραιωθεί και έχει συνδεθεί άρρηκτα ως αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας του όλα αυτά τα χρόνια.

  Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου ανακοινώνει την έναρξη των αιτήσεων για όσους/όσες επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τομέα των εθελοντών/ντριών του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου, από τον Ιούλιο μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη 2024. Οι αιτήσεις υποβάλλονται από σήμερα έως την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.

  Οι ενδιαφερόμενοι/ες εθελοντές/ντριες, καλείστε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά τη φόρμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου https://festivalolympou.gr/el/aitisi-ethelonti/

  Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του Οργανισμού στο τηλέφωνο 2351076041.

  Κατερίνη 15-5-2024

                                        Από τον ΟΡ.ΦΕ.Ο.