ΠΙΕΡΙΑ ΑΥΡΙΟ: Υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Πίτσια ο Μιχάλης Βασιλειάδης

Επαγγελματίες Κοινωνία

Υποψήφιος με τον Επιμελητηριακό Συνδυασμό «Πιερία Αύριο» και τον Κώστα Πίτσια θα είναι ο ιδιοκτήτης της ασφαλιστικής εταιρίας PIERINS( Pieria Insurance)  Μιχάλης Βασιλειάδης.

O Μιχάλης Βασιλειάδης είναι ένα πολύπειρο στέλεχος στον επαγγελματικό κλάδο των ασφαλίσεων, ξεκινώντας στο χώρο από το 1990, με σπουδές  στο Τμήμα Ηλεκτρονικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Διευθυντής Υποκαταστήματος στην Κατερίνη της ασφαλιστικής GENERALI για 25 χρόνια, δημιούργησε το καλοκαίρι του 2021,την PIERINS( Pieria Insurance) με έδρα την Κατερίνη και γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Βόλο, μαζί με έμπειρους και καταξιωμένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Η εταιρεία PIERINS διακρίθηκε και βραβεύτηκε από την Infotrust S.A. για το 2023 με 3 βραβεία με αποτέλεσμα την αναβάθμιση του κ. Βασιλειάδη σε Επιθεωρητή Ανάπτυξης Κεντρικής & Βορείου Ελλάδος.

Ίδρυσε  με άλλους αξιόλογους συνάδελφους τον Σύλλογο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητων Πιερίας (Σ.Α.ΔΙ.Π.) και εκλέχθηκε Πρόεδρος.

Πρόεδρος της ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου Μ.Α.Σ. 25ης Μαρτίου Κατερίνης τα τελευταία χρόνια, είναι παντρεμένος με την Νατάσα Χασιώτη (εκπαιδευτικό -Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής) και έχουν ένα παιδί, τον Βασίλη Βασιλειάδη πτυχιούχο Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Μουσικός & Ραδιοφωνικός Παραγωγός αλλά και Αθλητικός συντάκτης από το 2015 στον Αθλητικό 106,7fm, Metropolis 95,5fm και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης.