2η Συνάντηση για το 1ο Olympus Adrenaline & Nature Festival σε διοργάνωση της Π.Ε. Πιερίας και του ΠΟΤΑΠ

Τουρισμός

Την Τετάρτη 03 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη η 2η συνάντηση για το 1ο Olympus Adrenaline & Nature Festival που θα διεξαχθεί 25 & 26 Μαΐου στην Πιερία. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ), υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού- ΕΟΤ.

Η  συνάντηση  πραγματοποιήθηκε στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, παρουσία της  κας Μαρίας Τσιμήτρη, Υπεύθυνης του Γραφείου Τουρισμού της Π.Ε. Πιερίας και  του κ. Γρηγόρη Βεϊδαμενίδη αν. Προέδρου του ΠΟΤΑΠ.

Η συμμετοχή των επιχειρηματιών και εκπροσώπων συλλόγων και φορέων στη συνάντηση υπήρξε ενθουσιώδης και η συζήτηση διεξήχθη σε συνεργατικό κλίμα, παρουσιάζοντας τις δράσεις που έχουν έως τώρα ενταχθεί στο πρόγραμμα, τις οργανωτικές λεπτομέρειες, απαντώντας σε ερωτήσεις και προτείνοντας τρόπους ώστε το φεστιβάλ να αναδειχθεί ως ένα επαναλαμβανόμενο δρώμενο που θα δώσει προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν της Πιερίας.

Με αφορμή τη 2η συνάντηση για το πρωτοποριακό αυτό φεστιβάλ, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, ανέφερε χαρακτηριστικά: “η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας μέσω του ΠΟΤΑΠ έχει θέσει ως μία εκ των σημαντικότερων προτεραιοτήτων της την ανάδειξη της Πιερίας, ως ενός ανταγωνιστικού 12μηνου προορισμού, υιοθετώντας ένα νέο πολύπλευρο μοντέλο προσέλκυσης επισκεπτών, το οποίο μέσα από καινοτόμες δράσεις και βιωματικές δραστηριότητες, όπως το 1ο Olympus Adrenaline & Nature Festival θα τονώσει το τουριστικό προϊόν μας και θα καθιερώσει την περιοχή μας στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των επισκεπτών, τόσο από τη χώρα μας, όσο και από το εξωτερικό”.