Εκκίνηση: “Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!”

Κοινωνία

Το όραμα της νέας ΣΒΑΑ (Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης) του Δήμου Κατερίνης παρουσίασε ως το πρώτο εμβληματικό του έργο ο κ. Ντούμος, προσπαθώντας και πάλι να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Στην πανηγυρική μάλιστα ανακοίνωση παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που «έτρεξε» σε μόλις δυο μήνες μια πολύχρονη, απαιτητική διαδικασία για την οποία ο ίδιος ίσως δεν ξέρει ούτε τον τίτλο της.

Ας μας απαντήσει λοιπόν:

  1. Πότε συνέταξε μελέτες;
  2. Πότε υπέβαλλε την πρόταση για την ανάπλαση του πεζόδρομου;

Ξεχνάει να αναφέρει μήπως ότι η «κακή διοίκηση» Κουκοδήμου το 2020 προκήρυξε διαγωνισμό με αντικείμενο την ανάπλαση του υφιστάμενου δικτύου πεζοδρόμων (συνολικής επιφάνειας 18.500 τετραγωνικών μέτρων);

Μήπως ξέχασε να αναφέρει το καλοκαίρι του 2022 η πρόταση διακρίθηκε (λαμβάνοντας το Β’ Βραβείο) στο  διαγωνισμό Ευρωπαϊκού Προγράμματος BAUHAUS; Σε έναν διαγωνισμό που συμμετείχαν 80 και πλέον πόλεις από 15 κράτη – μέλη της Ε.Ε;

Όσο για τις κακές επιδόσεις της προηγούμενης διοίκησης, να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα οι αντιδήμαρχοι της νέας διοίκησης φωτογραφίζονται σε δικά μας έργα, φροντίζοντας απλά να αποσιωπήσουν πότε και πώς έγιναν (Κοινωνικό Ιατρείο, Κυνοκομείο)

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι υπήρχαν και ο σχεδιασμός και η στρατηγική.

Μιλήστε με έγγραφα.

Δεν είναι κακό να παραδεχτείτε επιτέλους ότι παραλάβατε έργα, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ