Έγκληση κατ΄αγνώστων για δολιοφθορές και κλοπή εξοπλισμού υπέβαλλε στην Ασφάλεια Κατερίνης ο πρόεδρος της ΔΕΑΔΟ ΑΕ Δημήτρης Μυλωνέρος

Κοινωνία

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο πρόεδρος της ΔΕΑΔΟ ΑΕ Δημήτρης Μυλωνέρος θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ως διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης για τον εντοπισμό των δραστών για τον εντοπισμό των δραστών που προκάλεσαν δολιοφθορές και έκλεψαν εξοπλισμό της επιχείρησης στο δεύτερο αμμορυχείο.

Η ανάρτηση του κ. Μυλωνέρου

Σήμερα 5 Μαρτίου 2024 ως Πρόεδρος της ΔΕΑΔΟ ΑΕ συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Επιχείρησης κ. Βασίλη Κόκκινο μεταβήκαμε στην Ασφάλεια Κατερίνης όπου και υποβάλλαμε έγκληση κατ’ αγνώστων για δολιοφθορές αλλά και κλοπή εξοπλισμού της επιχείρησης στο δεύτερο αμμορυχείο που διατηρούμε στη Θέση «ΡΟΓΓΙΑ» της Δ.Ε. Δίου.

Ως διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό των δραστών καθώς και θα παρέχουμε οτιδήποτε μας ζητηθεί από τις αρχές για την διαλεύκανση της υπόθεσης!

Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι δράστες των ως άνω ποινικά κολάσιμων πράξεων θα εντοπιστούν άμεσα και θα οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη!