Συνάντηση εργασίας της ΕΞΕΠ με την Δ.Ο.Υ. Κατερίνης –  Η. Τσιτλακίδης: «Ανταλλάξαμε απόψεις  για ζητήματα του κλάδου στο πλαίσιο αμοιβαίας και ειλικρινούς συνεργασίας»

Τουρισμός

Με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Κατερίνης  Ζωή Σταματογιάννη και τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης  Ιωάννη Μάραμις – Χάρλαν, συναντήθηκαν ο πρόεδρος κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, ο Γ. Γραμματέας Νίκος Λαλούμης, και οι Αντιπρόεδροι κ. Γιώργος Ζώβας και Δημήτρης Τοπαλίδης της Ένωσης Ξενοδοχείων Πιερίας, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών και συναντήσεων που πραγματοποιούν. Στόχος, η ανταλλαγή απόψεων σε ζητήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των  τουριστικών μονάδων των επαγγελματιών του Τουρισμού, αλλά και η ενημέρωση από πλευράς ΕΞΕΠ για θέματα που τους απασχολούν.

«Συζητήσαμε μεταξύ άλλων θεμάτων, τον εξορθολογισμό των φορολογικών ελέγχων στις επιχειρήσεις, την προθεσμία  σύνδεσης των pos με τις ταμειακές μηχανές έως τα τέλη Φεβρουαρίου που είναι ανέφικτο και την αρωγή στη διοργάνωση της πανελλήνιας συνάντησης υπαλλήλων ΔΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στην Πιερία, στο πλαίσιο της ειλικρινούς και αμοιβαίας συνεργασίας που υπάρχει», επεσήμανε ο Πρόεδρος της Ένωσης και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδοχείων (Π.Ο.Ξ) κ. Τσιτλακίδης.