Η.Τσιτλακίδης: «Με ισχυρή συνεργασία και ενιαία παρουσία συνθέτουμε δυνάμεις» – Δυναμική προβολή της Πιερίας στην τουριστική έκθεση της Σερβίας

Τουρισμός

Δυναμική προβολή της Πιερίας στην τουριστική έκθεση της Σερβίας από την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας σε συνέργεια με την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας Πέλλας και Ημαθίας και την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας.

Δυναμικό παρών είχαν οι τουριστικοί φορείς της Πιερίας, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι στην οποία η Ελλάδα φέτος κατέχει τον τιμητικό τίτλο  «Χώρα Εταίρος» (Partner County).

«Συνθέτουμε δυνάμεις με τους τουριστικούς φορείς του νομού και προβάλλουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του τόπου μας δημιουργώντας νέες ευκαιρίες σε μια αγορά που παραδοσιακά μας τιμά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Πιερίας (ΕΞΕΠ)  και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Μαζί με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας Ημαθίας και Πέλλας κ. Γρηγόρη Βειδαμενίδη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας κ. Βασίλη Έξαρχο και το μέλος κ. Σιδηρόπουλο Ανέστη, και σε συνεργασία με τον Διευθυντή ΕΟΤ της Σερβίας κ. Γιώργο Κακούτη, έγινε μια δυναμική παρουσία της Πιερίας στους επισκέπτες της έκθεσης, τους tour operator, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και τους μάνατζερ, δημιουργώντας συνεργασίες, οικοδομώντας στέρεες βάσεις φιλίας και ανταλλαγής ιδεών για το τουριστικό προϊόν.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από  τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και την  Ελληνίδα υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.