Ετήσια συνεστίαση της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης

Πολιτισμός

Με κέφι, ζωντάνια και πολύ χορό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου  η ετήσια συνεστίαση της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, στο κέντρο “Πιερίδα Palace”. Παρόντες όλοι οι φίλοι της Εστίας που απόλαυσαν όλοι μαζί μια παρέα τη βραδιά και το μουσικό  πρόγραμμα, που φέτος ικανοποίησε όλα τα γούστα. 

Το  πρόγραμμα άνοιξε η Κατερίνα Ελενίδη στο πιάνο κι ακολούθησε ο Θανάσης Μπατάλας, ο οποίος άγγιξε τις ψυχές μαςμε το νέο του τραγούδι  “Θα με θυμάσαι”. Στη συνέχεια, την παράσταση κέρδισαν η παιδική χορωδία και το παιδικό χορευτικό σχήμα της Εστίας, αποτελούμενα από παιδιά με υπέροχες φωνές αλλά και χορευτικές ικανότητες. Τα αδέλφια Ναβροζίδη ερμήνευσαν τραγούδια ξεσηκώνοντας τον κόσμο, ενώ το πρόγραμμα απογειώθηκε με το παραδοδιακό σχήμα “οι Παρολύμπιοι”, αποτελούμενο από τους Αποστολίδη Νίκο, Μούμο Νίκο, Θεοδωρίδη Θεόδωρο, Μπλάνα Βίκυ και τον Παπάζογλου Ηλία, οι οποίοι κράτησαν τον κόσμο στην πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, το Δ.Σ. της Εστίας έκοψε την πίτα του, με τυχερή για εφέτος την εφορεία “Παραδοσιακού Υλικού” με τις κυρίες Ειρήνη Βενετσάνου και Ιωάννα Ηλιάδου. 

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως κληρώθηκαν λαχνοί με πολλά και πλούσια δώρα για την ενίσχυση του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Φώντας Μπαραλιάκος, εκπρόσωποι των βουλευτών κ. Σπύρου Κουλκουδίνα και κ. Κομνηνού Δελβερούδη, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ. Χαράλαμπος Μπρουσκέλης, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κατερίνης κ. Παναγιώτης Ιορδανίδης, ο πρόεδρος του Π.Ο.Τ.Α.Π Πιερίας Γιώργος Καραλής, καθώς και η πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πιερίας κα. Ασημίνα Στρίμπα.

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Μ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και φίλους της, που στηρίζουν έμπρακτα όλα τα χρόνια τις δράσεις κι εκδηλώσεις του συλλόγου. 

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κέντρο “Πιερίδα Palace” για την άψογη φιλοξενία της βραδιάς.