“Εκκίνηση”: Με αυξήσεις σε βάρος των δημοτών ο προϋπολογισμός του Δήμου Κατερίνης

Κοινωνία Πολιτική

Με αυξήσεις σε  βάρος των δημοτών ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης  ο  πρώτος προϋπολογισμός της νέας Διοίκησης του Δήμου Κατερίνης.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης, ο Κώστας Κουκοδήμος τόνισε: «Θα μιλήσουμε με αριθμούς και θα αιτιολογήσουμε τους λόγους για τους οποίους η δημοτική μας παράταξη δεν θα υπερψηφίσει την πρόταση της διοίκησης.

  • Αύξηση στα τέλη άρδευσης 25%
  • Αύξηση στα δημοτικά τέλη 20%
  • Αύξηση στο μισθό του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΚ  35% με απόφαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.  Έτσι από 900 ευρώ μικτά, ο μισθός πλέον ανέρχεται σε 1.227 ευρώ μικτά.

Επιπλέον, μαθαίνουμε ότι έρχονται αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού και στα δημοτικά παρκινγκ. Αυτή είναι  λοιπόν η πρότασή σας  για να αυξήσετε τα έσοδα του Δήμου; Αυτή είναι η πολιτική σας σε μια περίοδο που τα νοικοκυριά και οι επαγγελματίες δοκιμάζονται;  Για τους λόγους αυτούς η δική μας παράταξη καταψηφίζει τον προϋπολογισμό».

Οι πρώτες αποφάσεις της διοίκησης είναι σε απόλυτα αντίθετη κατεύθυνση από όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Γιατί προεκλογικά,  άλλες προτάσεις και άλλες δεσμεύσεις έκανε στους δημότες! Μιλούσε για δωρεάν παροχές, ακόμη και για δωρεάν θέσεις στάθμευσης.  Σήμερα ανοίγει την πραγματική της ατζέντα που περιλαμβάνει  αυξήσεις σε δημοτικά τέλη, τιμολόγια νερού, πάρκινγκ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

                                                                                  ΕΚΚΙΝΗΣΗ