Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. της Ε.Π.Μ. στο βουλευτή Πιερίας κ Σπύρο Κουλκουδίνα

Πολιτική Πολιτισμός

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. της Ε.Π.Μ. στο βουλευτή Πιερίας κ Σπύρο Κουλκουδίνα . 

Ο πρόεδρος της Εστίας κ. Ευθύμης Μαυρίδης αφού παρουσίασε το πλάνο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 70 χρόνων από την ίδρυση της Ε.Π.Μ., τόνισε την ανάγκη για αρωγή από όλους τους φορείς για την πραγματοποίηση του φετινού  προγράμματος, αναδεικνύοντας τη διαχρονική πνευματική και πολιτιστική πορεία του συλλόγου. 

Από την πλευρά του ο βουλευτής κ. Σπύρος Κουλκουδίνας, αφού εξήρε το έργο και τις δράσεις του συλλόγου σε όλη την πορεία των χρόνων αυτών, δήλωσε την έμπρακτη στήριξή του, τόσο στον κύκλο των εκδηλώσεων των “Εαρινών Ημερών Μουσών”, όσο και στις υπόλοιπες επετειακές δράσεις της χρονιάς.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης από το Δ.Σ. της Ε.Π.Μ. η κ. Αναστασία Πιτσιάβα Ταμίας, η κ. Σοφία Χαλκίδου Ειδ. Γραμματέας και Έφορος Λόγου Τέχνης και Συνεδρίων, η κ. Μαρία Βούλγαρη Έφορος Χορωδίας κι η κ. Ιωάννα Ηλιάδου Έφορος Παραδοσιακού Υλικού.