Δήμος Δίου-Ολύμπου: Συνάντηση του Δημάρχου Βαγγέλη Γερολιόλιου με αναδόχους της εκπόνησης μελέτης του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου των Δ.Ε. του Δήμου

Κοινωνία

Συνάντηση με τους αναδόχους της εκπόνησης μελέτης που αφορά στο Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Ε.Π.Σ.) των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Δίου-Ολύμπου, Consortis, Σαμαράς & Συνεργάτες Α.Ε. και Δίκτυο Α.Ε., πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος, Βαγγέλης Γερολιόλιος, μετά την υπογραφή της αντίστοιχης σύμβασης με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Η συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν η Γενική Γραμματέας του Δήμου, Ελένη Τσιφοδήμου, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Δημήτρης Πατσιαρίκας και ο πολιτικός μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Γιάννης Στοΐτσης, αφορούσε την πρώτη ενημέρωση σχετικά με το πλαίσιο του Προγράμματος Πολεοδομικών Μεταρρυθμίσεων “Κωνσταντίνος Δοξιάδης”.

Το πρόγραμμα, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, θα αντιμετωπίσει μια σειρά από χρόνια αστικά προβλήματα που ταλαιπωρεί ένα μεγάλο μέρος ιδιοκτητών ακινήτων στο Δήμο. Το θέμα θα τεθεί σύντομα σε δημόσια διαβούλευση, αφού πρώτα συζητηθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.