Φ. Μπαραλιάκος: 1 φιάλη αίμα = 3 ζωές !!! Την Πέμπτη η καθιερωμένη  αιμοδοσία

Κοινωνία Πολιτική Υγεία

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία απευθύνει το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Μία ημέρα πριν την ονομαστική εορτή του, ο Βουλευτής Πιερίας, Φώντας Μπαραλιάκος, διοργανώνει τα τελευταία χρόνια εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Κατερίνης.

Έτσι αύριο, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, στο Κτήριο του Ερυθρού Σταυρού, δίπλα από την Αγία Παρασκευή, και κατά τις ώρες 9:00π.μ -1:00 μ.μ, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης μαζί με τους συνεργάτες του Βουλευτή περιμένουν όλους τους Πιεριείς να συμμετέχουν σε αυτή την εθελοντική δράση μεριμνώντας έτσι στο να μην λείψει ποτέ αίμα από κανέναν συμπολίτη μας.  

Σε δήλωσή του για την εκδήλωση ο κ. Μπαραλιάκος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι ανάγκες για αίμα δεν εξαντλούνται ποτέ. Η εθελοντική αιμοδοσία ανήκει πια  στις ετήσιες δράσεις μας. Γιατί το συναίσθημα αυτής της ελάχιστης συνεισφοράς στον συνάνθρωπο είναι ασύγκριτο. Στις 25 Ιανουαρίου ενισχύουμε τα αποθέματα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, αποταμιεύοντας αίμα. Δίνουμε ζωή στους συνανθρώπους μας. Γινόμαστε δότες ζωής. Μία φιάλη αίμα μπορεί να σώσει μέχρι τρεις ζωές!»