Επίσκεψη του Δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης στο Επιμελητήριο Πιερίας

Κοινωνία

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου το μεσημέρι, επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Πιερίας εκπαιδευόμενοι του Δημοσίου ΙΕΚ Κατερίνης, του τμήματος «Στελέχη Ασφαλείας Προσώπων & Υποδομών», συνοδευόμενοι από την υποδιευθύντρια κα Δέσποινα Καβαλάρη και την εκπαιδεύτρια κα Αναστασία Ζωγράφου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος, άσκηση των Δημοσίων Σχέσεων από έναν οργανισμό.

Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές ενημερώθηκαν από στελέχη του Επιμελητηρίου, για το οικονομικό και παραγωγικό προφίλ της Πιερίας, το είδος, τον αριθμό και τους κλάδους που δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις της Πιερίας.  Ακολούθησε ενημέρωση για το ρόλο, τη λειτουργία και για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του, για τη στήριξη της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, και τους τρόπους επικοινωνίας και γνωστοποίησης όλων αυτών των δράσεων.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα τρέχοντα οικονομικά θέματα και η επίσκεψη έκλεισε με ξενάγηση στη Μόνιμη Μουσειακή Έκθεση Παραδοσιακών Επαγγελμάτων, που στεγάζεται στο κτήριο του Επιμελητηρίου, όπου είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα εργαλεία και αντικείμενα των διαφόρων επαγγελμάτων.