Χιλιάδες επισκέπτες στο 1o Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar που διοργάνωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη

Κοινωνία Ψυχαγωγία

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργάνωσε με επιτυχία, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, το 1o Χριστουγεννιάτικο Smile Bazaar, από 1 έως 10 Δεκεμβρίου 2023, στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ- Helexpo.

Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν σε πολύ χαμηλές τιμές ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα επώνυμων Ελλήνων σχεδιαστών, και μοναδικών brands, παπούτσια, αξεσουάρ, καλλυντικά, κοσμήματα,είδη σπιτιού, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα είδη, δώρα  και να στηρίξουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού, για περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα.

Όλες οι εταιρίες προσέφεραν δωρεάν τα είδη τους, προκειμένου να στηρίξουν το πολύπλευρο έργο του Οργανισμού, ενώ το σύνολο των εσόδων του Smile Bazaar ενισχύει τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, εδώ και τρεις δεκαετίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι, χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη και προσφορά του κόσμου, στα 28 χρόνια δράσης του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε αποτελεσματικά 2.055.586 ευάλωτα παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» οφείλει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους εργάστηκαν με ενθουσιασμό και αφοσίωση σε αυτή την προσπάθεια, καθώς και σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν αφιερώνοντας τον προσωπικό τους χρόνο για την επιτυχή διοργάνωση του 1oυ Χριστουγεννιάτικου Smile Bazaar του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη.