Λέσχη Lions Κατερίνης: Με απόλυτη επιτυχία η διπλή δράση, οφθαλμολογικών εξετάσεων και μέτρησης σακχάρου

Κοινωνία Υγεία

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η δράση που διοργάνωσε η Λέσχη Lions Κατερίνης, το περασμένο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στην πλατεία Ελευθερίας.

«Επιλέγω τη ζωή, μαθαίνω για τον σακχαρώδη διαβήτη», ήταν το μήνυμα της διπλής δράσης των Lions, που περιλάμβανε δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις για την πρόληψη της απώλειας της όραση από  σοβαρές παθήσεις των οφθαλμών από την Κινητή Μονάδα Οφθαλμολογικού Ελέγχου Β. Ελλάδος, που δημιουργήθηκε με μοναδική χορηγία πανευρωπαϊκά του LCIF, με σκοπό να προσφέρει δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις στο γενικό πληθυσμό.

Η δεύτερη δράση ταυτόχρονα, αφορούσε τη μέτρηση σακχάρου.

Ευχαριστούμε θερμά την Π.Ε Πιερίας και την αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου για την υποστήριξη των δράσεων μας και την εκτύπωση των ενημερωτικών φυλλαδίων που διανείμαμε στους πολίτες, καθώς και τον Δήμο Κατερίνης για την παραχώρηση του χώρου, προκειμένου να υλοποιηθεί η δράση. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας, που δεν πτοήθηκαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το Σάββατο, μας επισκέφτηκαν και περίμεναν υπομονετικά για να εξεταστούν.

Ραντεβού στην επόμενη δράση μας, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και την προσφορά!

Σας ευχαριστούμε!”

Λέσχη Lions Κατερίνης