Δήμος Κατερίνης: Την “καλύτερη στιγμή της ζωής τους“ αποτύπωσαν σε καμβά τα μέλη των ΚΑΠΗ

Κοινωνία Ψυχαγωγία

–          Διαγενειακή δράση ζωγραφικής με την υποστήριξη των μαθητών του 4ου Γυμνασίου

–          Την Τετάρτη η Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Την “καλύτερη στιγμή της ζωής τους“ αποτύπωσαν με ενθουσιασμό, σε καμβά, τα μέλη του ΚΑΠΗ Κατερίνης, με την υποστήριξη των μαθητών του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης και υπό την καθοδήγηση του καθηγητή εικαστικών Α. Μπαλαούρα.

Ο λόγος για την εκδήλωση διαγενειακής ζωγραφικής που έγινε σήμερα στο χώρο του Β’ΚΑΠΗ, στο δημοτικό πάρκο, στη διάρκεια της οποίας τα μέλη, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στη δράση, ανακαλύπτοντας την καλλιτεχνική τους πλευρά και εκφράζοντας μη λεκτικά, προσωπικές εμπειρίες και συναισθήματα.

«Μέσα από την εκδήλωση προωθήσαμε τα οφέλη της τέχνης ως μέσου εκφραστικής δημιουργικότητας, στη σωματική και ψυχική υγεία των ηλικιωμένων» τόνισε σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, Γιάννης Νταντάμης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά «τη διεύθυνση του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης, τους μαθητές, τον καθηγητή εικαστικών του σχολείου κ. Μπαλαούρα, την εκπαιδευτικό Γιώτα Ντάλα, για την ευκαιρία που έδωσαν στους ωφελούμενους μας, να εκφραστούν δημιουργικά μέσω της ζωγραφικής και να αποτυπώσουν στο καμβά όμορφες προσωπικές στιγμές».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ την Τετάρτη 20/12 στο ΚΑΠΗ Κατερίνης!

Η Χριστουγεννιάτικη μαγεία που απλώνεται παντού έφτασε και στο ΚΑΠΗ Κατερίνης!  Με εορταστική διάθεση, την ομορφότερη εποχή του χρόνου, σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20-12-2023 στις 11.00 π.μ  στο χώρο του Β΄ΚΑΠΗ, στο πάρκο.  Σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε τις μελωδίες της χορωδίας μας, την αφήγηση  της θεατρικής μας ομάδας, να σας κεράσουμε χριστουγεννιάτικα εδέσματα και να γίνουμε πάλι παιδιά με τους μικρούς μας επισκέπτες από το 2ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης.  

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί υπέροχες χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις ζεστασιάς, χαράς και ευτυχίας που θα μας συντροφεύουν πάντα…..