Ο περιβόητος στολισμός, ο «κακός» Ντούμος και τα ρέστα στη νύφη! Ιστορίες για αγρίους στην όμορφη Κατερίνη

Μυστικά με την Έυη

Ωρε που πάμε» που έλεγε και ο αείμνηστος Βασίλης Αυλωνίτης  θα μπορούσα να πω με αυτά που ακούω και διαβάζω τις τελευταίες μέρες! Καημός μεγάλος για το ποιος φταίει για τον στολισμό στην πόλη και τσάκ το βρήκαμε! Φταίει ο «κακός» Ντούμος, ο νέος δήμαρχος Κατερίνης από 1η του 2024 που δεν αφήνει την διοίκηση του 2023 να στολίσει την πόλη.

Δηλαδή πήγε ο νέος δήμαρχος και είπε όοοοοχι μη δω στολίδια γιατί θα τα ξηλώσω. Ας μην υποτιμούμε την νοημοσύνη του κόσμου και προφανώς δεν είναι απάντηση αυτή από τη νυν δημοτική αρχή και συγκεκριμένα του αντιδημάρχου με την πρόσφατη επιστολή του. Μας γελάνε και οι πέτρες!

Και μέσα σε όλα αυτά, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η Πιπίτσα Μακρίδου ζήτησε τα ρέστα από τη νύφη του Λεμονόπουλου, γιατί πριν από καιρό σε άλλη συνεδρίαση ο Λεμονόπουλος είπε πράγματι απαράδεκτες εκφράσεις εναντίον της. Πόνεσαν τα αφτιά μου! Ευτυχώς μια ακόμη συνεδρίαση θα γίνει και τέλος για φέτος. Όμως βλέπω τις συνεδρίες στον ψυχολόγο μου να συνεχίζονται!

Και άντε καλά λαμπάκια μπήκαν, δέντρο και μπάλες,  αλλά μέχρι σήμερα 15 Δεκεμβρίου τίποτα! Ούτε μια εκδήλωση, μια γιορτούλα, μια ανακοίνωση βρε αδερφέ ότι κάτι θα γίνει. Η γιορτή για το άναμμα του δέντρου δεν έγινε, δεν ξέρω αν θα εμφανιστούν τις τελευταίες μέρες τίποτα ξυλοπόδαροι, κατά τα άλλα, ότι βλέπουμε είναι γιορτές από κοινότητες, σχολεία, συλλόγους.

Να μην το ξεχάσω! Θα μπορούσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης να διοργανώσει κάτι. Μια γιορτή, κάτι τελοσπάντων. Αφήνω απέξω τους καταστηματάρχες που μόνοι τους – και μαγκιά τους-  διοργανώνουν χάπενινγκ τις επόμενες ημέρες.

Εκείνη η περιβόητη «λευκή νύχτα» των καταστημάτων, δεν θα μπορούσε να γίνει μια λευκή χριστουγεννιάτικη νύχτα;

Να γίνει κάτι. Να διοργανωθεί κάτι.

Να σοβαρευτούμε επιτέλους.

Εύη Μιχωλού