Η «άλλη» πλευρά του Γιώργου Κόγκολα – Ο πετυχημένος επιχειρηματίας και οι άνθρωποι δίπλα του

Μυστικά με την Έυη

Οι νέοι και νέες μας είναι το μέλλον της χώρας μας και φυσικά του τόπου μας. Υποψηφιότητες λοιπόν νέων ανθρώπων, όπως  αυτή του Γιώργου Κόγκολα  στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην Πιερία με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και την «Αλληλεγγύη», είναι μια επιλογή για να ανοίξει ο δρόμος στους νέους που έχουν διάθεση για προσφορά. Ο Γιώργος Κόγκολας έχει όλο το «πακέτο» για αυτό το σκοπό. Νέος, επιστήμονας, επιχειρηματίας που άφησε την ασφάλεια του Δημοσίου για να βγει στην  ελεύθερη αγορά, και τα κατάφερε περίφημα!

Η άλλη πλευρά του Γιώργου, είναι εξίσου εξαιρετική. Αρραβωνιάστηκε πρόσφατα – την ομολογουμένως κούκλα – Ειρήνη Καραγιάννη, με την οποία ήταν συμφοιτητές στο ΠΑΜΑΚ και συνεργαζόταν επίσης για χρόνια στο εμπόριο φρούτων. Η Ειρήνη που έχει σπουδάσει Οικονομικό στο ΠΑΜΑΚ και ήταν πρωταθλήτρια taekwondo, είναι δίπλα στο Γιώργο όπως και όλη η οικογένεια, από την πρώτη στιγμή στη νέα πρόκληση που ανέλαβε να κερδίσει!

Στη φωτογραφία ο Γιώργος, η Ειρήνη και η μια από τις δυο αδελφές του, η Ισιδώρα, η οποία έχει σπουδάσει Παιδαγωγικό, είναι παντρεμένη με δυο υπέροχα κοριτσάκια! Δεν θα πω περισσότερα προς το παρόν διότι και η μαμά κούκλα είναι!