Στη διεθνή έκθεση τουρισμού «World Travel Market 2023» του Λονδίνου η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας – Η. Τσιτλακίδης: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Τουρισμός

Στο πλαίσιο των ενεργειών που έχει ξεκινήσει αθόρυβα αλλά ουσιαστικά η Ένωση ξενοδόχων Πιερίας, κάνοντας ένα εξαιρετικά σημαντικό άνοιγμα προς τη βρετανική αγορά, συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού «World Travel Market 2023», που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Η Ένωση ξενοδόχων Πιερίας με τον πρόεδρο κ. Ηρακλή Τσιτλακίδη και μέλη του Δ.Σ συμμετείχε με σταντ στο περίπτερο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,, παρουσίασαν το νομό στους επισκέπτες, τους φορείς τους επαγγελματίες του Τουρισμού, τους tour operator.

Μέσω της βρετανικής αγοράς η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

«Η διεθνής έκθεση στο Λονδίνο είναι από τις σημαντικότερες στον κλάδο του Τουρισμού και η παρουσία μας στέφθηκε με επιτυχία, με την συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με τους εκπροσώπους ενός από τους μεγαλύτερους tour operator, της Jet2holidays, σκοπεύοντας μέσω της αγγλικής αγοράς στην επιμήκυνση της τουριστικής μας περιόδου», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΕΞΕΠ κ. Τσιτλακίδης και πρόσθεσε πως η βρετανική αγορά αποτελεί ένα δυναμικό στόχο που θα ενδυναμώσει και θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο την Πιερία ως δωδεκάμηνο τουριστικό προορισμό.

Άριστη συνεργασία ΕΟΤ και Ορεινών Προορισμών

O κ. Τσιτλακίδης επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά  την σταθερή στήριξη του Γενικού  Γραμματέα του ΕΟΤ κ.Δημήτρη Φραγκάκη στις προσπάθειες των Ορεινών Προορισμών της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ),  μέσω της οποίας προβάλλεται η Πιερία ως μοναδικός συνδυασμός  βουνού- θάλασσας.