Κάτι μυρίζει!Μια σπαρταριστή επιθεώρηση για την Κατερίνη στα Αικατερίνεια – Κυριακή 26 Νοεμβρίου & ώρα 20:30 – Θέατρο Πήγασος

Ψυχαγωγία

Επειδή κάποιοι δεν πρόλαβαν, επειδή πολλοί το ζήτησαν, επειδή μερικά πράγματα, όσο κι αν τα εκθέτεις, επιμένουν να εμφανίζονται, επειδή το γέλιο σώζει ζωές κι η σάτιρα συνειδήσεις, η καλοκαιρινή ξεκαρδιστική επιθεώρηση «Κάτι μυρίζει», παρουσιάζεται – στο πλαίσιο των Αικατερινείων, στο κλειστό θεατράκι του ΠΗΓΑΣΟΥ.

Επί σκηνής, λοιπόν και πάλι ο ταλαίπωρος Κατερινιώτης που, από μια λακκούβα στο κέντρο της Κατερίνης, κατέληξε κρεμασμένος από το ιστίο της σημαίας του Λευκού Πύργου, ο «ντεμέκ» παράγοντας της πολιτικής ζωής του τόπου που «όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει», η ταλαίπωρη, τηλεορασόπληκτη κι εύπιστη γυναίκα που κυνηγάει τον ψεύτη άνδρα της, η fashion victim που βλέπει στον ύπνο της τον Μωϋσή και η ομογενής εξ Αμερικής που προσπαθεί να πάει στο αρχαίο Δίον και στον Όλυμπο και μπλέκει σε μια σουρεαλιστική σκηνή με μια γηγενή και μια δαιμόνια αστυφύλακα.

Κι όλα αυτά υπό τον ήχο και τους στίχους τραγουδιών που εξιστορούν τα καθέκαστα μιας κοινότητας ανθρώπων που ζορίζεται από την καθημερινότητα και τη μπόχα που πλανιέται πάνω από την πόλη.

Εν ολίγοις, μια επιθεώρηση κομμένη και ραμμένη -και γραμμένη- στα μέτρα μας, με μπόλικη δηκτική σάτιρα και άφθονο λυτρωτικό γέλιο.

Σε κείμενα και σκηνοθεσία του Χάρη Αμανατίδη, σκηνικά-κοστούμια της Βέτας Χαϊλατζίδου, μουσική και τραγούδια της Νατάσσας Ιωαννίδου, φωτισμών του Κώστα Παπουτσίδη.

Παίζουν: Σπύρος Αναγώστου, Κώστας Παπουτσίδης, Γιάννης Χατζηϊωαννίδης, Τατιάνα Σιδηροπούλου, Κλεοπάτρα Αλμαλιώτου, Θωμαή Σιούμη, Μαρία Τερζοπούλου, Κατερίνα Παρλίτση, Δανάη Αμανατίδου.

Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 8:30

στο θέατρο ΠΗΓΑΣΟΣ, Αγ. Αικατερίνης 16 – Είσοδος Ελεύθερη

Για να προλάβετε κάντε έγκαιρα κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο 23510 74371.