Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης: Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο Ευκαρπίδη η καινούργια ταινία του Γούντι Άλεν “Γυρίσματα της τύχης”

Ψυχαγωγία

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης συνεχίζει τις προβολές της την προσεχή Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 20.00 μ.μ. στον φιλόξενο χώρο του Κινηματογράφου Ευκαρπίδη, με την καινούργια ταινία του Γούντι Άλεν “Γυρίσματα της τύχης”.

“Γυρίσματα της τύχης / Coup de chance”
Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν (Η.Π.Α.)
Παίζουν: Μελβίλ Πουπό, Νιλς Σνάιντερ, Βαλερί Λεμερσιέ, Λου ντε Λαάζ

Η Φανί και ο Ζαν μοιάζουν με το ιδανικό παντρεμένο ζευγάρι. Είναι και οι δύο επαγγελματικά καταξιωμένοι, ζουν σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα σε μια προνομιούχα γειτονιά του Παρισιού και δείχνουν τόσο ερωτευμένοι όσο ήταν όταν πρωτογνωρίστηκαν. Αλλά όταν η Φανί συναντά τελείως
τυχαία στον δρόμο τον Αλέν, έναν πρώην συμμαθητή της από το γυμνάσιο, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Σύντομα θα αρχίσουν να βρίσκονται και να έρχονται όλο και πιο κοντά…
Καθώς η ιστορία εξελίσσεται το “Γυρίσματα της τύχης” εξερευνά την πολυπλοκότητα της επιθυμίας, της εμπιστοσύνης και των συνεπειών της εξαπάτησης. Εμβαθύνει στις περιπλοκές των ανθρωπίνων σχέσεων, υπενθυμίζοντάς μας ότι ακόμα και τα πιο τέλεια προσωπεία μπορούν να κρύβουν βαθιές και ανεπούλωτες πληγές. Η ταινία θέτει ερωτήματα που προκαλούν σκέψη για τη φύση της αγάπης, τα όρια της εμπιστοσύνης και την αναζήτηση του αληθινού εαυτού μας, ενώ ταυτόχρονα αποτυπώνει τη
διαχρονική ομορφιά του Παρισιού σε όλο της το μεγαλείο. Οι μαγευτικοί δρόμοι, τα καφέ και τα εμβληματικά ορόσημα γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της αφήγησης, ενισχύοντας τη συνολική ατμόσφαιρα της ταινίας.
Το χαρακτηριστικό χιούμορ του Γούντι Άλεν μπλέκεται με οδυνηρές στιγμές, δημιουργώντας μια αφήγηση που είναι τόσο διασκεδαστική όσο και συναισθηματικά αιχμηρή.
Τα ανθρώπινα πάθη και οι συμπτώσεις της μοίρας διασταυρώνονται σε μια γουντιαλενικά χαριτωμένη, ανάλαφρη και γαλλόφωνη διασκευή του αριστουργηματικού “Match Point”.

Τρέιλερ: