Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2026
Header (970x250)
Τελευταία νέα

Τελέστηκε το μνημόσυνο των κεκοιμημένων μελών της Σχολής Γονέων Κατερίνης

Τελέστηκε το μνημόσυνο των κεκοιμημένων μελών της Σχολής Γονέων Κατερίνης

Όπως κάθε χρόνο την παραμονή της έναρξης της των εκδηλώσεων της Σχολής Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο των κεκοιμημένων μελών και ομιλητών της Σχολής που έφυγαν από την ζωή στα 35 χρόνια λειτουργίας της. Προστάτης Άγιος της Σχολής είναι ο φωτιστής και διδάχος του Γένους μας ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός του οποίου χρεωστικώς διαβάστηκε το κόλυβο από τον π. Σωκράτη Ξενίδη στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης.

Την Δευτέρα  23 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00 η πρεμιέρα των εκδηλώσεων με πρώτη ομιλήτρια την δημοσιογράφο  - Κλασική Φιλόλογο κ. Βίκυ Φλέσσα. Το θέμα της εκδήλωσης είναι:           «Γιατί ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ;»

H κ.  Φλέσσα θα αναφερθεί στα κάτωθι:

• Εἲμαστε ὃλοι τραυματισμὲνοι ἀπὸ τὰ πὲντε χρὸνια τῆς ζωῆς μας;

• Πῶς εἶναι οἱ καλὲς μητέρες μὲ τὰ κορὶτσιὰ τους καὶ πῶς μὲ τὰ ἀγὸριὰ τους;

• Ποιὸς εἶναι ὁ ρὸλος τοῦ πατέρα;

• Τὶ συμβαὶνει μὲ τὰ μοναχοπαὶδια καὶ μὲ τὰ πρωτότοκα παιδιὰ;

• Ποῦ σκοντὰφτουμε στὴν ἐφηβεὶα;

• Εἶναι τὸ Διαδὶκτυο μὶα τοξικὴ μὴτρα;Η εκδήλωση γίνεται σε Συνδιοργάνωση με την Α’/βάθμια Εκπαίδευση Πιερίας και η είσοδος όπως πάντα είναι ελεύθερη.

Οριζόντια (830x120)