Ευχαριστήριο του Συλλόγου Καρκινοπαθών για τη στήριξη μέσω του 8ου Δρόμου Αλληλεγγύης του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης

Κοινωνία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 8ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης, ενός αγώνα δρόμου φιλανθρωπικού χαρακτήρα που στηρίζει θεσμικούς φορείς της πόλης με έντονη κοινωνική δράση. Ο αγώνας  διοργανώνεται από τον Ιερό Ναό, τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ», τον εκάστοτε φορέα που επιλέγεται να ενισχυθεί, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Η φετινή διοργάνωση, είχε ως στόχο να υποστηρίξει και να ενισχύσει το έργο και τη δράση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, ενός Συλλόγου με ιδιαίτερα ευαίσθητο ρόλο, που ιδρύθηκε το 2003 και επί 20 έτη στέκεται δίπλα στους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, η θερμή υποστήριξη ιδιωτών και επιχειρήσεων της περιοχής μας, η συνεισφορά του Συλλόγου Δρομέων «ΖΕΥΣ» Πιερίας και οι άοκνες προσπάθειες του Πατρός Κυριάκου Κοκελίδη, εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης και εμπνευστή του θεσμού του Δρόμου Αλληλεγγύης, κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσπάθεια με απόλυτη επιτυχία, συγκεντρώνοντας ένα σημαντικό ποσό που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τη στήριξη των οικογενειών καρκινοπαθών του νομού μας.

Τις προηγούμενες μέρες αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, σε μία ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική συνάντηση, παρέλαβε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνος κκ Γεώργιο, το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη διοργάνωση του Δρόμου Αλληλεγγύης και το οποίο θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών με καρκίνο και των οικογενειών τους.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη και τις θερμές τους ευχαριστίες, προς το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Γεώργιο για την αμέριστη στήριξη προς το Σύλλογό μας, τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους.

Ευχαριστεί θερμά τον Πατέρα Κυριάκο Κοκελίδη, τους επιτρόπους και την εθελοντική ομάδα του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης, το Σύλλογο Δρομέων «ΖΕΥΣ» Πιερίας, τους επώνυμους και ανώνυμους συντελεστές, υποστηρικτές, χορηγούς, συμπαραστάτες καθώς και όλους τους φορείς που συνέβαλαν καθοριστικά στην οργάνωση, διεξαγωγή και επιτυχή ολοκλήρωση του Δρόμου Αλληλεγγύης. Ιδιαίτερα ευχαριστεί όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και με τη συμμετοχή του ανέδειξε στην πράξη τις αξίες της αλληλεγγύης, του ανθρωπισμού και της αγάπης προς στον συνάνθρωπο.

Όλοι μαζί συμμετέχοντας ενεργά και διαδίδοντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της βοήθειας προς το συνάνθρωπο, ανανεώνουμε από τώρα το ραντεβού μας για τον 9ο Δρόμο Αλληλεγγύης, ο οποίος προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη χρονιά για να προσφέρει βοήθεια και να στηρίξει τη δράση ενός ακόμη φορέα της περιοχής μας με κοινωνικό έργο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Καπετανάκης