Επίσκεψη επαγγελματιών από την πόλη Szekszárd της Ουγγαρίας στο Επιμελητήριο Πιερίας

Οικονομία

Το πρωί της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου, επαγγελματίες διαφόρων κλάδων από την Ουγγαρία και συγκεκριμένα από την πόλη Szekszárd του Νομού Tolna, επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Πιερίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν, οι 30 επαγγελματίες που φιλοξενούνται στην Πιερία, πολλοί εκ των οποίων εκπροσωπούσαν τοπικά Επιμελητήρια, να ενημερωθούν για το ρόλο, τη λειτουργία και τις δράσεις του Επιμελητηρίου.

Τους υποδέχθηκε εκ μέρους του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Αλμαλιώτης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει τόσο για τους κλάδους που δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις της Πιερίας, όσο και για το διοικητικό προφίλ του Επιμελητηρίου, τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει, όπως το ΓΕΜΗ, την Υπηρεσία μίας Στάσης, τη χορήγηση πιστοποιητικών, την τήρηση των μητρώων και ειδικών μητρώων.

Επιπλέον ο κ. Αλμαλιώτης αναφέρθηκε σε μια σειρά ανταποδοτικών υπηρεσιών που προσφέρει η Διοίκηση του Επιμελητηρίου στους επιχειρηματίες – μέλη της.

Ακολούθησε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, σε θέματα που αφορούσαν το ελληνικό οικονομικό περιβάλλον και τον τρόπο λειτουργίας των Ελληνικών Επιμελητηρίων.

Τέλος, έγινε η καθιερωμένη ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και ξενάγηση της αποστολής στους εργασιακούς και συνεδριακούς χώρους του Επιμελητηρίου.